ProVolei s-a înscris în Cupa României. CSM Câmpia Turzii, adversara arădenilor

La sediul Federației Române de Volei a avut loc tragerea la sorți pentru Cupa României. La masculin, singura divizionară secundă înscrisă în competiție este ProVolei Arad, care ar fi putut să joace și în Divizia A1, dar a ales tot divizia a doua, din cauza lipsei banilor necesari participării în elită. În primul tur al Cupei, trupa arădeană va întâlni CSM Câmpia Turzii, locul 9 în ediţia precedentă de campionat, întreruptă prematur din cauza pandemiei de COVID-19.

Câştigătoarea îşi asigură prezenţa în sferturile de finală. Se va juca într-o singură manşă, dar Federaţia nu a anunţat încă datele de disputare. În celelalte confruntări din primul tur se întâlnesc Explorări Baia Mare cu Steaua, „U” Cluj cu SCM Zalău şi UV Timișoara cu Știința București.

Sunt calificate în sferturi, grație clasării din campionatul precedent, următoarele echipe: CSM Arcada Galați, SCMU Craiova, Dinamo București şi CS Unirea Dej. Dacă trec de primul tur, arădenii de la ProVolei o vor înfrunta, în sferturi, pe Unirea Dej.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *