Proiectul Felnacului prinde contur: „Club serios, bine organizat”

Proiectul Felnacului prinde contur: „Club serios, bine organizat”
0 comments, 12/06/2018, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Victoria Felnac a încheiat campionatul Ligii a IV-a pe locul 10, după un retur foarte bun, în care echipa a reuşit să se numere printre revelaţiile primăverii. Cu un nou antrenor din iarnă, Dan Şule şi o serie de transferuri reuşite, „VI-FE” a obţinut destule rezultate pozitive, iar cel mai important e că proiectul clubului se dovedeşte, deja, atractiv: „Evoluţia şi rezultatele băieţilor ne mulţumesc, au înţeles ce se doreşte aici şi ce se vrea de la ei, joacă cu sufletul, iar atmosfera din cadrul echipei e extraordinară. Cel mai mult mă bucură că avem mulţi jucători din Felnac şi din zonă, iar media de vârstă e undeva la 24 de ani. Asta a fost şi ideea proiectului nostru, de a forma un nucleu de localnici, la care să mai facem mici schimbări. În principiu, suntem mulţumiţi de toţi componenţii lotului, dar probabil că vom mai aduce ceva jucători pentru sezonul viitor. Am devenit un club serios, bine organizat, care oferă stabilitate din punct de vedere financiar şi logistic, iar toate astea fac din Victoria Felnac o echipă interesantă. Tocmai de aceea, ne caută deja destui jucători, cu care suntem în discuţii”, ne-a declarat preşedintele-jucător al Felnacului, Oliver Felnacichi.
Bază peste nivelul Ligii a IV-a
Un rol primordial şi decisiv în activitatea echipei îl are cu siguranţă Primăria şi Consiliul Local, care asigură partea financiară: „Suntem echipa comunei, iar primarul, viceprimarul şi consilierii locali fac eforturi pentru a ne asigura toate condiţiile, de la buget până la baza sportivă, care după părerea mea e peste nivelul Ligii a IV-a, una din cele mai frumoase ale judeţului. S-au făcut şi se fac investiţii la stadion, am înţeles că va fi rezolvată şi încălzirea centrală, pentru a avea chiar tot ce ne trebuie. La Felnac, fotbalul şi în general sportul, pentru că avem şi o secţie de judo la club, înseamnă foarte mult pentru comunitate. Avem şi o grupă de 2003-2004, formată din 20 şi ceva de copii, de care mă ocup, tocmai pentru a asigura viitorul lui „VI-FE””, mai spune Felnacichi.
Banchet la final de sezon 
Victoria Felnac încheie şi festiv sezonul, urmând ca vineri să fie organizat un banchet de final de campionat pentru juniori şi seniori, copiii sărbătorind deja. Echipa e acum în vacanţă, dar Oliver Felnacichi se gândeşte deja la viitoarea stagiune: „Locul nostru e între primele opt echipe ale judeţului, vorbind atât valoric cât şi din punct de vedere al infrastructurii. Ne propunem să facem mai mult decât în campionatul trecut, iar cel mai important aspect e să ne urmăm cu seriozitate proiectul.”

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.