Primul obiectiv “Cupa României”s-a dus!

Primul obiectiv “Cupa României”s-a dus!

  

     BC ICIM Univ.”Vasile Goldiş”Arad a disputat în această seară meciul din semifinala Cupei României la baschet feminin, în compania unei formaţii de neoprit, CSM Târgovişte.

     Fetele de la poalele cetăţii Chindiei au predat arădencelor o adevărată lecţie de baschet, reuşind să se impună după cele patru reprize cu scorul de 70-47(24-9, 12-20, 15-9, 19-9). A fost un meci la discreţia târgoviştencelor, foarte rar când sportivele pregătite de Dan Moraru s-au ridicat la valoarea gazdelor.

     Până la pauza mare arădencele au reuşit să se apropie la 6 puncte 26-20 respectiv 28-22, după ce în finalul primei reprize tabela arăta 24-9 în favoarea gazdelor, putem spune că în mare parte apropierea s-a datorat aceleiaşi Monica Brosovszky cu trei reuşite de trei puncte.

      După pauza mare din păcate toate şansele s-au năruit pentru ICIM, echipa pregătită de Florin Nini reuşind să se distanţeze în minutul 30 al întâlnirii, 51-38. Am văzut mai departe până la finalul partidei o formaţie arădeană debusolată, fără nici o viziune în joc, cu multe baloane luate pe cont propriu de către titularele de drept, spiritul de echipă fiind dat la o parte, cu o Larisa Toma parcă depăşită total de situaţia de sub panou, dovdă fiind statistica recuperărilor 52-32 în favoarea gazdelor, iar scorul final 70-47.

În teren au evoluat:
CSM Târgovişte: Diaconu 6 – Ciocan 6 (2×3), Givens 13 (1×3) – Coker 14 (1×3), Zherzerunova 18 (1×3). Au mai jucat: Samburska 5 (1×3), Rus 4, Şipoş 4, Uiuiu, Huţanu şi Tămârgeanu. Antrenor: Florin Nini
ICIM: Green 11 – Brosovszky 14 (4×3), Milovanovic 3 – Graham 10, Toma 1. Au mai jucat: Campbell 6, Drăgoescu 2, Nagy, Grădinaru, Moraru. Antrenor: Dan Moraru.
Au arbitrat: Doru Vinaşi (Cluj), Alexandru Olaru (Bucureşti) şi Laszlo Bukuresi (Sovata).
Nu cred că această înfrângere miră pe cineva(poate fără să fiu răutăcios pe domnul Cucu!)cu un lot subţire, fără bani de transferuri, cu acelaşi “5 de bază” forţat dacă e cazul de trei ori pe săptămână, cu salarii blocate, la ce ne puteam aştepta? Aşadar primul obiectiv impus de finanţatorul Constantin Dinel Cucu s-a dus. De ce aş crede că celelalte două vor fi realizabile? Ce motive aş avea?sau dacă cineva are un oarecare argument îl rog în mod politicos să-l spună.

     Până atunci rămâne să vedem ce facem mâine în finala mică, pentru locurile 3-4, împotriva celor de la Rapid partidă transmisă în direct de DigiSport 2 cu începere de la orele 18.00

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *