Primul derby al anului aduce pe Sepsi la Arad

Primul derby al anului aduce pe Sepsi la Arad
0 comments, 06/01/2015, by , in Baschet, Ultimele stiri

Primul derby din acest an în baschetul feminin românesc le pune faţă în faţă pe Univ.Goldiş ICIM, locul 4 în Liga Naţională şi Sepsi Sfântu Gheorghe, actualmente lider. Cele două echipe sunt separate în clasament de doar un punct, astfel că meciul de la Arad se anunţă disputat şi în acelaşi timp interesant. ICIM şi Sepsi au făcut câte o mutare în pauza competiţională, dar e greu de crezut că cei doi antrenori vor apela la noile achiziţii. Atât Jose Araujo cât şi Zoran Mikes vor miza foarte probabil pe aceleaşi jucătoare de bază din tur, excepţie Fussell, respectiv Caldwell, care nu mai fac parte din garniturile celor două adversare.

Samburska ar putea debuta încă de mâine

Totuşi, tehnicianul portughez al ICIM-ului este tentat să o folosească încă din primul meci pe Olena Samburska, ucraineanca evoluând ultima oară în sezonul trecut, la gruparea bulgară Montana 2003. În meciul tur, Aradul s-a impus la Sfântu Gheorghe cu 81-73, astfel că se poate spune că are ascendent moral asupra rivalei. De altfel, după înfrângerea de pe teren propriu cu CSM Târgovişte, Univ.Goldiş ICIM nu mai are voie să facă paşi greşiţi în sezonul regulat, asta dacă vrea să încheie măcar pe locul doi. Iar cum Sepsi este principala contracandidată la această poziţie, meciul de mâine seară se anunţă esenţial în vederea play-off-ului, învingătoarea urmând să aibă prima şansă la jucarea finalei campionatului.

Meci capital pentru locul doi

Un meci extrem de important pentru ambele echipe. Cine câștigă își ușurează mult calificarea de pe o poziție superioară în play-off. Fetele sunt determinate și au o mare dorință de victorie. Avem nevoie foarte mult de acest succes pentru a rămâne măcar pe locul doi la finalul sezonului regulat”, a declarat Marcel Urban pentru site-ul oficial al clubului. Derby-ul dintre Univ.Goldiş ICIM Arad şi Sepsi Sfântu Gheorghe este programat miercuri 7 ianuarie, ora 18:30, în Sala Polivalentă din Arad.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *