Primarul Bibarţ a anunţat, pe Facebook, redeschiderea stadionului Gloria

Primarul Bibarţ a anunţat, pe Facebook, redeschiderea stadionului Gloria

Sporturile individuale în aer liber pot fi practicate din 15 mai atât de profesionişti, cât şi de amatori, au anunţat autorităţile, astfel că la nivel local se vor redeschide câteva baze sportive. Una dintre ele este stadionul Gloria, unde atleţii vor putea alerga din nou sau practica activităţi în aer liber, bineînţeles respectând normele de distanţare socială. Revenirea la viaţă a arenei arădene a fost anunţată, astăzi, chiar de primarul Călin Bibarţ, pe pagina sa de Facebook.

Suntem pe stadionul Gloria, într-o mică inspecţie, totul arată bine şi sperăm ca din 15 mai să putem desfăşura aici, din nou, activităţi sportive în aer liber. Chiar dacă uşile au fost închise, baza a fost bine întreţinută. Singura mea rugăminte este să păstrăm distanţa socială şi atunci totul e ok. Sunt pregătite şi parcurile, pentru a ne putea bucura şi de acestea”, spune Bibarţ.

Pe stadionul Gloria, prioritate trebuie să aibă sportivii profesionişti, atleţii arădeni urmând să revină la antrenamente în baza unui orar bine stabilit. Apoi, în funcţie de disponibilitatea arenei, Primăria va anunţa programul pentru amatori, obişnuiţi să vină la mişcare în cursul serilor. (foto: Ioan Virag)

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *