Preşedintele Lipovei, Radu Pop, îşi vede visul devenit realitate

Preşedintele Lipovei, Radu Pop, îşi vede visul devenit realitate
0 comments, 25/06/2017, by , in Fotbal, Liga3, Liga4, Ultimele stiri

Radu Pop îşi vede visul devenit realitate, acela de a readuce Lipova, după atâţia ani de pauză, în Liga a III-a. Preşedintele clubului de pe valea Mureşului vibra de fericire la finalul barajului de promovare cu Diosigul, felicitându-se pentru alegerea făcută cu Flavius Sabău, un antrenor care nu i-a înşelat deloc aşteptările.
„Pentru mine, este un vis devenit realitate. Am început în urmă cu cinci ani, încă de atunci asta îmi doream, să urc uşor, să contruiesc o echipă, un stadion, proiect care e în curs şi aproape de finalizare. Apoi mi-am adus omul în care am sperat şi am avut încredere, Flavius Sabău, plus ceilalţi din staff. Ne-am făcut un nucleu tânăr, cu un antrenor tânăr, dedicat 100% muncii pe care o face şi deşi mulţi m-au condamnat, am mers pe mâna mea, eram eu destul de bătrân şi pentru restul… Cu multă muncă dar şi valoare, poate cu puţin noroc şi ajutor divin, am ajuns aici. Important e că avem acceptul domnului primar și al consilierilor din Lipova să mergem mai departe, în Liga a III-a.”
“Terminăm în primele 5, la anul”
Președintele „șoimilor” a demarat deja „operațiunea” Liga III-a, lucrându-se intens la lotul de jucători. „Muncim deja pentru Liga a III-a, în vederea formării lotului. Căutăm juniori sub 19 ani, pe câţiva i-am şi găsit, plus că ne-am înţeles şi cu câţiva seniori, peste media echipei. Vor fi şi plecări, pentru că unii dintre jucătorii care au pus umărul la promovare muncesc și nu pot face față exigențelor acestui eşalon. Aleg să rămână la serviciu și nu-i putem condamna. Oricum, eu zic că aşa cum ne ştim şi muncim, nu minţim fotbalul. În primul an, sper şi cred că vom termina, liniştit, în primele cinci locuri”, a mai spus Radu Pop, la finalul barajului de promovare.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.