Ponta, dublu învingător la Pecica! Progresul Pecica – Victoria Zăbrani 3-1 (1-0)

Ponta, dublu învingător la Pecica! Progresul Pecica – Victoria Zăbrani 3-1 (1-0)
0 comments, 02/11/2014, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Chiar dacă mulți dintre cititorii noștri speră la un asemenea deznodământ încă din primul tur al alegerilor prezidențiale, nu este chiar așa. Mai exact, titlul acestei cronici se referă la gemenii Angel și Ghiță Ponta, care au bifat ultimele minute ale partidei dintre primele două clasate din Liga 4 a județului Arad, dintre Progresul Pecica și Victoria Zăbrani.

Odată jocul de cuvinte deslușit, haideți să vedem cum a reușit formația pregătită de Mihai Petcuț (gurile rele spun că se va renunța la serviciile sale, deoarece Progresul nu joacă nimic) să învingă surpriza plăcută din Zăbrani, ajunsă pe poziția a doua înaintea acestei etape, după ce s-a oficializat excluderea din campionat a centenarei Gloria Arad.

Nici nu s-au dezmorțit bine jucătorii celor două echipe, că Răzvan Fritea a șutat cu sete, din marginea careului mare, ușor lateral stânga, pe colțul lung, învingându-l pe Brutyo. Era abia minutul 10, iar Pecica nu a reușit să mai amenințe serios buturile oaspeților. Ba mai mult, gazdele s-au retras ușor, fapt ce i-a permis lui Rediș să-l execute pe Rus (min. 55), pentru o egalare nesperată nici pentru primarul Marian Toader, aflat la oficială printre localnicii care își înghițeau în sec sudălmile. Doar câteva secunde a durat bucuria vizitatorilor, căci Peii a arătat de ce este cel mai iubit jucător al liderului, după ce a speculat o minge recentrată de Gabor în fața porții și a trimis-o în plasă. Riviș a consfințit rezultatul final cu cinci minute înainte de închieierea timpului regulamentar, când a reluat balonul respins de portar, după o lovitură liberă bine executată de căpitanul Arsene.

 

Minutul 91

Mihai Petcuț, antrenor Progresul Pecica

„Am învins, era nedrept să fie altfel după aspectul jocului. Mă bucur că suntem lideri și vom vedea în iarnă dacă tragem la locul întâi, să prindem barajul de promovare în Divizia C.”

 

Leo Pința, antrenor Victoria Zăbrani

„Înaintea meciului am spus că, dacă învingem la Pecica, merităm să ne gândim la primul loc și la un eventual baraj. Am pierdut, așa că nu merităm acest lucru. E corect să menționez că a învins echipa care a meritat.”

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *