Poloişti arădeni în pregătire cu loturile naţionale

Poloişti arădeni în pregătire cu loturile naţionale

Prima parte a sezonului s-a încheiat în Superliga Naţională, însă nu toţi poloiştii au luat vacanţă. Lotul naţional de seniori încheie astăzi un semi-cantonament în Grecia, un ultim stagiu de pregătire al anului, în care selecţionerul Dejan Stanojevic a dorit să continue munca de reconstucţie a echipei naţionale. „Este nevoie să implementăm un sistem de joc şi un anumit concept de antrenamente şi să ne facem o idee despre cum ar trebui sa jucăm. Jucătorii cei mai tineri care sunt pentru prima sau a doua oară în lot , trebuie să simtă atmosfera de la echipa naţională ” a declarat Stanojevic.

18 jucători au făcut deplasarea în Grecia:  , Tudor Popescu, Alexandru , ,, Mihnea Gheorghe, Petru Ianc, Robert Gergelyfi (AMEFA Arad), Andrei , Alex Popoviciu, Roland Szabo, Tiberiu , Andrei Prioteasa, Catalin Alexa, Daniel Teohari, Nicolae Oanta, Cristian Calin, Ionut Vranceanu.

Pe de altă parte, lotul de sub 17 ani încheie anul 2014 cu un cantonament în . Stafful tehnic, format din antrenorii  si Adrian Vamos, a convocat 16 jucători  pentru această acţiune care se desfăşoară în perioada 27-30 decembrie în orasul Becej.

Nationala de juniori va participa anul viitor, in luna martie, la turneul de calificare pentru Campionatul European ce se va desfasura in cadrul primei editii a Jocurilor Europene de la Baku (Azerbaidjan).

Lotul tricolor pentru cantonamentul din Serbia:

Alexandru Radulescu, Sergiu Terean, Raul Gavris, Bogdan Remes, Alexandru Pantazi, Andrei Claudiu, Rob Ditan Thomas, Victor Antipa, Vlad Orescovici, Cristian Sechei, David Bota, Viktor Kovats, Vlad , Richard Huber (AMEFA Arad), Cristian Draghici, Roberto Vlad.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *