Plouffe şi Simmons, în echipa ideala a Ligii Europei

Plouffe şi Simmons, în echipa ideala a Ligii Europei
0 comments, 09/03/2015, by , in Baschet, Ultimele stiri

Univ.Goldiş ICIM a confirmat aşteptările, dovedindu-se cea mai valoroasă echipă din Liga Europei Centrale. Cu victorii pe linie în grupă şi autoritare la turneul final de la Nymburk (Cehia), baschetbalistele arădene au cucerit pentru a treia oară trofeul, luându-şi astfel revanşa în faţa Alba Iuliei, care a câştigat competiţia anul trecut. O altă satisfacţie a delegaţiei arădene a fost desemnarea în „5-ul” ideal al turneului final a două jucătoare de la ICIM: americanca Meighan Simmons, la fel de bună ca şi în campionat şi pivotul Katherine Plouffe, desemnată şi MVP. Canadianca a avut o evoluţie apreciată la turneul final, ea reuşind un „double-double” în finala cu Alba, cu 20 de puncte şi 11 recuperări.

Urban: „Un prim obiectiv îndeplinit”

Un prim obiectiv îndeplinit în acest sezon. Sunt fericit, îmi pare bine că s-a respectat tradiţia şi din doi în doi ani cucerim trofeul. Suntem singura echipă din Liga Europei care am câştigat întrecerea de trei ori. Mulţumesc fetelor, staff-ului tehnic şi finanţatorilor noştri principali, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” şi Primăria Arad, care fac posibil ca această echipă sa trăiască. Dedicăm acest trofeu şi minunaţilor noştri suporteri şi tuturor celor care ne-au susţinut”, spune preşedintele clubului arădean, Marcel Urban.

Cu gândul la Sepsi

Univ.Goldiş ICIM nu are timp prea mult să savureze izbânda din Cehia, asta pentru că vineri şi sâmbătă urmează un alt turneu final, cel al Cupei României. „Galben-albastrele” vor încerca să ia trofeul şi la Sfântu Gheorghe, unde misiunea lor va fi însă mult mai grea. În semifinale, ICIM va juca vineri, ora 19:30, chiar cu echipa gazdă, Sepsi, prima clasată după sezonul regulat al Ligii Naţionale.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *