Pleacă tinerii de la UTA

Pleacă tinerii de la UTA
0 comments, 28/06/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Cel mai probabil după cum decurg lucrurile, ultimul stinge lumina

 Cei mai în “vână” jucători crescuţi în pepiniera lui Atletico par să se fi săturat de UTA, de incertitudinea care domneşte la clubul din Calea “Aurel Vlaicu” şi astfel vor să-şi continue cariera în altă parte. E clar de ştiut că oricare jucător crescut în Arad doreşte să joace la UTA, dar această dragoste de echipa fanion a Aradului trece şi prin stomac. Unul dintre cei care au ales calea exilului este Florin Purece care deja se pregăteşte în Poiana Braşov cu Concordia Chiajna, iar un alt jucător a ales aceiaşi cale. Este vorba despre Marius Chindriş care s-a alăturat lotului de la Poli Iaşi, grupare condusă de Ionuţ Popa, echipă promovată în Liga 1 de pe primul loc al seriei de est. Mijlocaşul arădean era curtat de Popa încă din vara lui 2010 dar “marea conducere a UTA-ei” s-a opus la vremea respectivă. Însă pentru gruparea din “Dealul Copoului” continuarea alături de “Mister” nu e o certitudine, pentru că şefii grupării moldovene nu i-a asigurat antrenorului grupul de jucători solicitaţi pentru întărirea lotului, la fel fiind incertă şi păstrarea în lot a lui Chindriş. Din 30 iunie atât lui Purece cât şi lui Chindriş le expiră contractele cu UTA.

 

Un alt jucător căruia îi expiră contractul cu gruparea arădeană este al lui Claudiu Pascariu, care la fel ca şi cei doi jucători mai sus amintiţi este pe punctual de a părăsi UTA în această vară, îndreptându-se cu paşi repezi către primul eşalon al fotbalului românesc. Fundaşul UTA-ei a nu avut un sezon prea strălucit, evoluând doar şapte etape după care a ocupat un loc stabil pe banca de rezerve, iar în retur nu a bifat nici măcar un minut în partidele oficiale.

Impresarul Florin Iacob are câteva variante pentru Pascariu, oferte venite din Liga 1 dar şi de la cluburi din Ungaria, un lucru este cert, că nu va mai evolua la UTA. O variantă ar fi să se alăture colegului său Purece la Concordia Chiajna unde dealtfel se află o serie de timişoreni de-ai lui, sub conducerea fostului antrenor al alb roşiilor, Ilie Stan.

Şi uite aşa se duc unul după altul, jucătorii de perspectivă, jucători tineri iar noi cei ce iubim UTA cu adevărat, aşteptăm ceva nou sau înghiţim gogoşi turnaţi pe gât de unul şi altul din “marea conducere a UTA-ei”. Dar românul are o vorbă

” Mai rău să nu fie”, oare ce poate fi mai rău decât atât? Doar desfiinţarea, ferească Dumnezeu

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *