Plasează pariuri cu comandă vocală folosind această aplicație

Plasează pariuri cu comandă vocală folosind această aplicație
0 comments, 05/05/2019, by , in De-ale fotbalului, Fotbal

Majoritatea agențiilor de pariuri online care funcționează legal în România a lansat aplicații pentru pariurile mobile. Preocuparea a fost una firească, în contextul în care 70% din pariurile online sunt plasate de pe telefon sau de pe tabletă, potrivit unui studiu lansat recent.

Astfel, pariorii au la dispoziție softuri bune pentru a juca de oriunde s-ar afla, dar unul dintre ele, cel lansat de Betano, se remarcă prin câteva facilități pe care alte aplicații de acest gen nu le egalează. Concret, este vorba despre Betano App pentru iOS. Dacă ai un iPhone sau iPad, poți plasa pariuri prin comandă vocală. Iată ce pași sunt de urmat:

  1. Dacă nu ești înregistrat deja, deschide un cont pe Betano.ro.
  2. Intră în Apple Store de pe dispozitivul tău mobil și scrie „Betano” în câmpul de „Căutare”. Primul rezultat găsit va fi aplicația pentru pariuri sportive.
  3. Dă click pe ”Obțineți” pentru a descărca soft-ul. O dată instalată, aplicația poate fi accesată de pe ecranul principal al telefonului mobil.
  4. Folosește funcția Talk n’ Bet – pariuri prin comandă vocală la Betano. Ea este cea care oferă facilitatea unică pentru țara noastră de a „comanda” telefonului ce să parieze. În colțul din stânga-sus al ecranului există un buton prin care se poate activa microfonul dispozitivului mobil.
  5. Poți plasa pariuri live pe câștigătorul meciului dictând întâi suma și apoi numele echipei care vrei să câștige. Nici măcar nu este nevoie să intri pe pagina meciului respectiv pentru a face acest lucru. De exemplu, joacă FC Voluntari cu Viitorul Constanța, iar tu vrei să plasezi 50 de lei victoria Viitorului. După ce activezi microfonul, spui „50 de lei Viitorul”.
  6. Dă click pe „Pariază acum”. Pariul nu va fi plasat automat după dictarea lui, pentru că cei care au realizat softul și-au dat seama că pot interveni confuzii între echipe cu denumiri care sună aproape la fel, precum „Polonia” și „Bologna”, sau „Newcastle United” (Anglia) și „Newcastle Jets” (Australia). De aceea, a fost luată această măsură de precauție, ca jucătorul să confirme cu o atingere de ecran că dispozitivul mobil a „înțeles” corect pariul.

Poți folosi comenzi vocale și pentru a intra în meniul unei competiții sau pentru o accesa o opțiune. Dacă spui „Italia Serie A”, pe ecran vor fi afișate meciurile din Serie A. De asemenea, aplicația funcționează dacă spui Roland Garros, NBA, NHL, România, fotbal, tenis sau baschet. Ca și opțiuni, poți deschide prin comandă vocală : Pariuri deschise, Bilet Pariuri, Cash Out, Depunere, Retragere.

Alte funcții utile ale aplicației

 

 

 

 

 

 

 

 

Funcția „Talk n’ Bet” nu este singura deosebită oferită de aplicația operatorului amintit. O altă facilitatea foarte utilă pentru pariori este „Smart Notification”, prin care primești notificări pe ecranul principal al dispozitivului mobil atunci când în meciul pe care pariezi se întâmplă ceva notabil.

Dacă pariezi live, este de foarte mare ajutor funcția „Speedbet”, prin care poți plasa pariul dorit în numai două secunde. Dacă scapă un jucător singur cu portarul advers, ai o șansă în plus să pariezi pe „gol marcat” înainte să se blocheze cotele. Desigur, pentru a specula momentul este obligatoriu să urmărești meciul, iar pentru asta există „Watch & Bet”. An de an, Betano transmite live video mii de evenimente sportive, pe care le poți urmări direct pe aplicație, la fel ca pe PC.

Dacă ești tipster și ai urmăritori pe rețelele sociale, le poți distribui instant ce ai pariat folosind „Share & Bet”. În felul acesta, nu mai pierzi timpul scriind postări sau făcând capturi de ecran, pentru a le demonstra că joci ceea ce spui, nu faci experimente „pe banii” altora.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *