Pistolarii CSM-ului au ţintit bine la etapa de la Arad

Pistolarii CSM-ului au ţintit bine la etapa de la Arad

Poligonul “Sorin Babii” din Arad a găzduit în week-end etapa a şasea, ultima, din cadrul Campionatului Naţional de aer comprimat.

Pistolarii gazdă, de la CSM Arad, au fost din nou în top, reuşind să urce pe podium la toate categoriile de vârstă. Supervizaţi de antrenorii Gheorghe Pop, Mircea Budurişan şi Monica Toth, dar şi de directorul CSM-ului, “Puşa” Mihalache, sportivii arădeni şi-au tăiat partea leului, după cum urmează: Iulia Bagi – locul 1 la junioare III, Luca Joldea – locul 1 la juniori III, Daria Haristiade – locul 1 la junioare II, Andrada Gheocel – locul 3 la junioare II, Ştefan Şimonca – locul 2 la juniori II, Casian Codrean – locul 1 la juniori I, Alexandru Pîrvulescu – locul 2 la juniori I,  Alexandra Buda – locul 2 la junioare, Cristian Mărcoşan – locul 1 la tineret, Mădălina Malicski – locul 1 la tineret, Gheorghe Pop – locul 2 la seniori, Ioan Joldea – locul 3 la seniori. Premiul pentru cel mai bun sportiv al etapei a revenit braşoveanuluin Ion Rareş, locul 1 la seniori.

Codrean pregăteşte Europenele

Etapa de la Arad a fost o ultimă repetiţie înaintea finalei Campionatului Naţional, programată la mijlocul lunii februarie, la Bucureşti. Până atunci, Casian Codrean, însoţit de antrenorul Gheorghe Pop, va parcurge două concursuri internaţionale, la Munchen (Germania) şi Haga (Olanda), foarte benefice în vederea Europenelor de la Maribor (Slovenia), din martie, când pistolarul de la CSM Arad va încerca să dea o primă lovitură în 2017.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.