Piroş vrea să rămână la Pîncota, dar „e în joc imaginea mea”

Piroş vrea să rămână la Pîncota, dar „e în joc imaginea mea”
0 comments, 12/05/2015, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Divizionara secundă Şoimii Pîncota a depăşit toate problemele apărute pe parcursul campionatului şi la primul an de Liga a II-a şi-a îndeplinit obiectivul, evitarea retrogradării. Drumul spre salvare nu a fost deloc uşor, iar meritul este al tuturor, de la jucători şi staff tehnic, până la conducerea clubului şi administraţie locală, cu toţii contribuind la un rezultat până la urmă pozitiv.

Piroş: „Sunt mulţumit, ne-am atins scopul”

A fost un sezon destul de greu, primul an pentru noi în Liga a II-a, cu surprize şi necazuri, dar important este că ne-am atins scopul, per total sunt mulţumit. Este un rezultat foarte bun pentru un orăşel mic ca Pîncota, nu uitaţi că echipe cu nume şi tradiţie, cu bugete de două ori mai mari, au clachat în Liga a II-a. Meritul este al tuturor, vreau să mulţumec primarului şi consilierilor locali, pentru sprijinul financiar acordat, apoi echipei şi staff-ului tehnic. S-a văzut experienţa şi valoarea profesorului Ionuţ Popa, dar nu trebuie uitat nici profesorul Dan Cuedan, care a fost atâta timp alături de noi, fiecare are o contribuţie la acest rezultat”, ne-a declarat preşedintele celor de la Şoimii Pîncota, Pavel Piroş.

Semnale din partea autorităţilor locale

Conducătorul clubului din Podgorie aşteaptă semnale din partea autorităţilor locale, pentru a pune la punct strategia de abordare a sezonului viitor. Se anunţă o vară fierbinte la Pîncota, dar Piroş este optimist că echipa va putea continua în Liga a II-a: „Peste trei săptămâni urmează să avem o întâlnire cu autorităţile locale, pentru a vedea ce avem de făcut. Nu s-a pus problema ca eu să plec de la Pîncota, dar vreau să văd ce se întâmplă la nivel de oraş. Am văzut şi eu declaraţiile domnului primar Retter, care vrea continuitate şi spune că sunt bani suficienţi, atunci totul e în regulă. Nu pot să mă hazardez acum cu o declaraţie în acest sens, pentru că în joc e imaginea mea, a profesorului Popa şi a tuturor celor care vrem binele acestui club”, mai spune Pavel Piroş.

Îi aşteaptă un sezon şi mai greu

Şoimii Pîncota ar putea evolua în sezonul viitor al ligii secunde împotriva celor de la UTA BD, dar şi al unor echipe de tradiţie din fotbalul românesc: „Ne aşteaptă un sezon foarte greu, pentru că în Liga a II-a vor retrograda echipe de mare tradiţie şi valoare, cum ar fi CFR Cluj sau „U” Cluj. Pentru echipa noastră, care reprezintă un orăşel mic, cu 8 mii de locuitori, va fi o satisfacţie extraordinară să jucăm cu astfel de adversare”, spune Piroş. Conducătorul „alb-negrilor” se bucură că Şoimii Pîncota a ţinut situaţia sub control şi din punct de vedere financiar şi anunţă că jucătorii îşi vor primi şi banii restanţi: „La noi nu sunt restanţe mari, ca la alte cluburi, de 5-6 luni. Zilele următoare îşi vor primii banii pe martie şi apoi restul, nu vor fi probleme”, încheie Piroş.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *