Pîncota şi Sebişul au pierdut în ultima etapă din play-off

Pîncota şi Sebişul au pierdut în ultima etapă din play-off
0 comments, 06/06/2014, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Ultima etapă din play-off-ul C5 a consemnat, astăzi, rezultate surpinzătoare, dar asta doar pentru că primele trei clasate nu au mai avut pentru ce să lupte. Şoimii Pîncota era deja promovată de etapa trecută, astfel că Dan Cuedan şi-a permis să folosească la Baia Mare o formulă experimentală, cu debutanul Nica între buturi, dar şi cu Brozbic, Gavriş şi Dumitru în primul „11”. Gazdele au deschis scorul în minutul 11, dintr-un penalty provocat chiar de tânărul Nica, pentru ca până la pauză să se facă 2-0, prin reuşita lui Duruş, din minutul 39. Intrările lui Bulzan şi Burian au schimbat cursul jocului, iar Pîncota a revenit spectaculos în doar două minute. Burian a marcat în minutele 71 şi 72, iar Alin Mihai a trecut chiar pe lângă golul 3 în minutul 80.

Burian a bifat o nouă “dublă”, dar gazdele au câştigat cu un penalty inventat

FCM Baia Mare a obţinut până la urmă cele trei puncte, tot dintr-o lovitură de la 11 metri, de această dată inexistentă, fază la care Nica a primit nemeritat al doilea galben şi implicit pe cel roşu. Cum schimbările rau deja făcute, Rusu a intrat în poartă, a ghicit colţul, dar nu a putut evita golul, scor final 3-2 pentru gazde. A fost prima şi singura înfrângere din play-off pentru „şoimi”, dar asta contează prea puţin atâta timp cât echipa din Podgorie este în Liga a II-a. Dan Cuedan a început la Baia Mare în formula: Nica – Rusu, Lung, Brozbic (46 Lengyel), Dubeștean – Gavriș (Bulzan 67), Issa, Suciu, Dumitru – Hosu (Burian 60), Mihai.

Cuedan: “Nu putem intra în vacanţă, lucrăm la lotul pentru Liga a 2-a”

Un joc frumos, cu de toate, penalty-uri, ocazii şi cinci goluri. Am avut o echipă experimentală, iar unii au confirmat, alţii nu. Este clar că o să ne despărţim de câţiva jucători, pentru că totuşi ne îndreptăm spre Divizia B. Am pierdut pe un ultim penalty care nici vorbă să fi fost, la o intervenţie curată şi curajoasă a tânărului Nica. Per total sunt mulţumit şi de acest joc, a fost foarte util pentru noi. Nu putem să intrăm în vacanţă, pentru că trebuie să lucrăm deja la lotul pentru Liga a 2-a. Avem nevoie în primul rând de caractere, ideal ar fi să păstrăm cât mai mulţi jucători”, ne-a declarat Dan Cuedan.

Băd a decis ultimul derby judeţean

În ultimul derby judeţean al sezonului, CS Ineu a reuşit să câştige cu 1-0 pe terenul celor de la Naţional Sebiş, gol marcat de Băd în minutul 42. Totuşi, echipa lui Feieş a încheiat pe locul doi campionatul, după ce Metalurgistul Cugir a încheiat doar egal, 3-3, cu CS Oşorhei. Ineul a renăscut sub comanda lui Dan Mănăilă, antrenor care ar putea fi confirmat de zărăndani şi pentru sezonul viitor. În clasamentul final al play-off-ului, Pîncota a terminat pe primul loc, cu 40 de puncte, fiind urmată de Sebiş şi Cugir, cu 32, respectiv 31 de puncte. Oşorheiul, Ineul şi Baia Mare au fost echipele din linia a doua, cu 21, 20 şi 17 puncte.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.