Pecica începe în forţă: victorie cu 4-0 la Curtici

Pecica începe în forţă: victorie cu 4-0 la Curtici
0 comments, 09/08/2014, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Surpriza stagiunii trecute în Liga a 4-a a început în forţă şi acest sezon. Progresul Pecica s-a impus astăzi în deplasare, scor 4-0 (1-0), în faţa Frontierei Curtici, la capătul unui meci controlat clar de trupa lui Dinu Maghici. Pleşca, de la gazde, a fost eliminat în repriza a doua pentru o intrare dură la Gabor, care s-a ales cu două leziuni la nivelul feţei. Peii, de două ori, Răzvan Fritea şi Best au marcat pentru Pecica, care se anunţă a fi şi în această ediţie de campionat una dintre candidate la locurile fruntaşe.

Dinu Maghici: „Un meci la discreţia noastră”

Un meci care a fost la discreţia noastră, pe care l-am dominat cap-coadă, dar scorul este poate puţin exagerat. Ne bucurăm că am debutat cu dreptul şi luăm fiecare meci pe rând. În mare parte sunt mulţumit de efort, joc şi rezultat, dar vreau să fim profesionişti şi concentraţi şi de acum înainte, aştept de la băieţi să joace cu aceeaşi ardoare şi ambiţie ca şi astăzi. Nu ne îmbătăm cu apă rece, ne aşteaptă etapa viitoare un meci greu, cu Crişul”, ne-a declarat Dinu Maghici.

Proiectul merge mai departe

Antrenorul pecicanilor ştie că lupta la vârf va fi grea, iar Pecica merge pe aceeaşi strategie ca şi sezonul trecut: „E prea devreme să vorbim de candidate la promovare sau luptă la vârf, nu e nevoie neapărat să ne depunem candidatura pentru ca la final să promovăm. Ne vedem de proiectul nostru şi vrem ca acest campionat să fie corect, frumos, iar la final cel mai bun să promoveze. Dacă noi jucăm ceea ce trebuie nu mi-e frică de nimeni”, mai spune Maghici.

Casetă tehnică:

Curtici: Mucha – Abrudan, Don A., Marocico, Pleşa, Nedea, Pleşca, Hanc (Curt), Don D., Avrămuţiu, Firă.

Pecica: Rus – Gavriş, Şiclovan (V. Fritea), Gabor, Istin, Arsene, R. Fritea (G. Ponta), Riviş (A. Ponta), Best, Trif (Moldovan), Peii.

Arbitri: Ionel Deac – Silviu Mocanu, Roland Opitz

Observatori: Doru Herţeg, Marcel Vida

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *