Pariezi în agenții? Uite ce ratezi pentru că nu pariezi încă online!

Pariezi în agenții? Uite ce ratezi pentru că nu pariezi încă online!
0 comments, 26/02/2019, by , in De-ale fotbalului, Fotbal

Dacă nu pariezi încă online, sigur ai ca argument un mit. Spun asta pentru că pariurile online au devenit atât de versatile și avantajoase pentru pariorii români, încât nu prea mai există concurență din partea stilului de joc tradițional. Ne-a lua cel puțin o oră să listăm toate plusurile pe care le oferă pariurile pe internet, însă nu ar avea sens să facem o culegere pentru asta, ci îți vom prezenta principalele scuze ale celor care nu pariază online, alături de câteva dintre punctele forte ale pariurilor online.

Câteva scuze ale celor care nu pariază online

 1. Nu vreau să pierd timpul pe la cozi la ANAF – Atenție! Dacă ai retras bani de la pariuri online nu mai trebuie să completezi nici o declarație de venit și nici să faci un drum la ANAF, pentru că din vara anului 2018 impozitul la pariuri online se reține automat la sursă.
 2. Nu știu să folosesc internetul – Nu e nici o problemă dacă nu știi să folosești computerul sau smartphone-ul pe internet, însă nu este normal să nu ai puțină ambiție să înveți. Gândește-te că până și țărăncile de 70 de ani din România au început să folosească telefoane și tablete… Există ghiduri care îți explică pas cu pas cum verifici dacă biletele jucate la agențiile de pariuri stradale sunt câștigătoare sau nu. Dacă deja ai făcut asta, înseamnă că ești foarte aproape de a plasa primul tău pariu pe internet. Așa că răsfoiește un ghid de pariere online și în câteva minute vei înțelege mecanismul, pentru că este extrem de simplu și orientat către începători.
 3. Mi-e frică să folosesc cardul la pariuri – Unora le este frică să-și depună fonduri la pariuri online folosind cardul de credit sau debit, însă nu le este teamă să-l folosească pentru a face cumpărături la fel și fel de magazine. Află că agențiile de pariuri online de top dețin platforme extrem de bine securizate, iar acest lucru se datorează în special faptului că aceștia investesc anual sute de milioane de euro în securitate. Nu s-a auzit niciodată în România ca vreunui parior să-i fi fost delapidate fonduri în urma folosirii cardului la pariuri. Dacă nu mă crezi, caută o astfel de știre pe Google și te vei convinge…

În trecut, singurul atu al pariurilor în sucursale era faptul că puteai avea acces fizic la banii câștigați mai rapid, însă acest avantaj a fost anihilat. În prezent, anumite retrageri pe card bancar se pot procesa chiar în aceeași zi (depinde de banca la care ai contul). Totodată, unii operatori îți oferă banii cash direct în agenții, iar la alții ai posibilitatea de a folosi un card Skrill sau Neteller pentru a efectua retrageri în mai puțin de o oră.

Principalele avantaje ale pariurilor online

Dacă ai citit tot materialul până aici deja ești interesat de ceea ce urmează să citești și cel mai probabil, ești la doar câteva minute de a te înregistra la o agenție. Înainte de asta însă, de ce să nu afli câteva lucruri care te vor convinge că ai făcut cea mai bună alegere:

 • Nu plătești taxă la plasarea biletelor – Nu te-ai săturat să ți se oprească 5% din miză la fiecare bilet? Ei bine, la pariuri online nu există taxe de acest fel.
 • Pariezi pe cele mai mari cote de pe piață – Nu te oprește nimeni să nu-ți deschizi conturi la mai mulți operatori și nici să joci de fiecare dată acolo unde găsești cota cea mai mare.
 • Revendici oferte și bonusuri – Operatorii de pariuri online se întrec în a oferi bonusuri, pariuri gratuite și tot felul de promoții active care să-și bucure pariorii. Nu toate, dar multe dintre acestea sunt extrem de avantajoase pentru jucători!
 • Poți paria de oriunde ai fi și la orice oră – Nu depinzi de trafic, de program, de locul unde ești și nici de vreun orar, pentru că este suficient să ai un telefon, o tabletă sau un computer și acces la internet pentru a paria de oriunde ai fi, acasă, la serviciu, în tren sau pe stadion.
 • Pariezi live și închizi pariurile înainte de termen – La pariuri online, oferta de pariuri live poate avea chiar și peste 100 de tipuri de pariuri disponibile. Totodată, poți folosi funcția Cash Out pentru a închide biletele înainte ca toate meciurile să fi început sau chiar și pe parcursul desfășurării lor.
 • Poți primi notificări pentru verificarea biletelor – Nu mai trebuie să stai la „refresh” pe com, ci poți seta să fii notificat pe mobil atunci când se marchează un gol în meciurile pe care ai pariat sau când acestea se soluționează. Verificarea biletelor se face practic în timp real, fără nici un fel de efort din partea ta.
 • Vizionezi peste 30.000 de partide live video anual – Poți vedea numeroase meciuri interesante din tot felul de campionate dacă ai în cont cel puțin echivalentul mizei minime, care de regulă este mai mică de 1 RON. Chiar dacă nu ai tv sau computer, poți vedea meciurile și de pe tabletă sau telefon.
 • Poți cumpăra sau vinde ponturi la cotele dorite pe piața de Betting Exchange – Cel mai mare operator de gen din lume este licențiat și în România la ONJN, așa că ai posibilitatea de a-ți face singur cotele și de a tranzacționa după cum dorești.

Cred că argumentele sunt suficiente. Mai sunt multe de spus, însă te lăsăm pe tine să descoperi celelalte plusuri ale pariurilor online.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *