Olimpia Cluj – UTA…11-0

Olimpia Cluj – UTA…11-0

Fără cele două boxeriţe în componenţa lotului, ”Tânăra Doamnă” a Aradului, a pierdut la un scor ruşinos dar realist la Cluj. Campioanele României le-au cadorisit pe arădence cu un gol de fiecare …11-0.

Cum Florica Lihet îşi continuă aventura pugilistică în Germania , iar cealaltă practicantă a sportului cu mănuşi, Eugenia Anghel a refuzat sa mai evouleze la FC UTA, lotul pregătit de Gigi Cameniţă şi Ioana Ineuan s-a prezentat la Cluj ca şi mielul la tăiat, pentru că tot ne aflăm în perioada sărbătorilor Pascale.

La aceste absenţe s-au mai adăugat şi cele ale Dianei Mladin şi  Beatricei Szasz datorate locului de muncă (meciul s-a desfăşurat sâmbătă, plecarea spre Cluj având loc vineri la prânz). Campioanele nu le-au iertat pe arădence administrându-le  11 goluri ( 5 până la pauză), fără să primească niciunul.

”Am încercat să limităm proporţiile scorului,însă experienţa echipei gazdă, participantă cu succes şi în Cupele Europene coroborată cu emoţiile multora dintre componentele lotului nostru au condus la acest scor”, au fost cuvintele antrenorului Gigi Cameniţă imediat după finalul meciului.

FC UTA: Meszaros, Koppandi, Pîrvu, Haida, Anuţescu, Magocs, Chiş, Mihuţiu, Vanu(cpt.), Lauruc, Marcea. Au mai evoulat Doroţi, Sala şi Banda.                                                                                                                                                                                                                                 În următoarea etapă FC UTA va întâlni la Arad pe Negrea Reşiţa pe data de 22 aprilie.

 

Ioan Hamza

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.