Olimpia Bocsig – Chiciora Dud 2 – 2

Olimpia Bocsig – Chiciora Dud 2 – 2
0 comments, 02/04/2012, by , in Fotbal, Liga 6, Ultimele stiri

Un meci interesant s-a disputat în etapa a 10-a a Ligii a 6-a, seria B pe terenul din Bocsig. Protagonistele întâlnirii au fost Olimpia Bocsig şi Chiciora Dud, scor final 2-2.

Partida a început cu ambiţii mari, bocsiganii beneficiind în minutul 5, de o lovitură liberă de la 25 de metri, dar mingea a trecut pe lângă poarta apărată de Toader. A venit rândul celor din Dud să irosească o ocazie, şutul expediat de Berar negăsind poarta. În minutul 16, Maşniţă sutează puternic din 16 metri, portarul celor din Bocsig, reuşind să respingă balonul. Remarcăm o uşoară dominare a oaspeţilor, dar tabela rămâne nemodificată până la pauză.

În repriza a doua oaspeţii devin mai pragmatici în joc, Hotăran porneşte o acţiune pe cont propriu din propriul teren, ajunge în careu, şutul său este respins de portarul Ardelean, dar  aflat la post Maşniţă reuşeşte să deschidă scorul, minutul 55, 1-0. În minutul 63 gazdele reuşesc egalarea prin Palcu, acesta a reluat din 6 metri o minge respinsă de Toader. Oaspeţii ies la atac şi îşi măresc avantajul în minutul 69 prin Hotăran, cu o minge trimisă pe lângă portar din 9 metri, 1-2. Bucuria dudenilor durează doar un minut, gazdele restabilesc egalarea dintr-o lovitură liberă lateral stânga, executată ca la carte pe colţul lung a porţii apărate de Toader, 2-2. Până la final nimic deosebit şi astfel partida se încheie la egalitate 2-2.

 

Olimpia Bocsig: Ardelean, Dudaş ( Apostu 89), Belean, Abrudan, Şerban, Mâneran, Horga, Birta (Ciul 58), Raţ ( Covaci 78), Mâneran 2, Palcu

Antrenor: Florin Ciul

 

Chiciora Dud: Toader, Mureşan, Moldovan ( Jurculeţ 89), Brie, Moldovan 2, Pop, Hotăran, Berar ( Bucurici 53), Pop, Maliţa, Maşniţă.

Antrenor: Gabriel Roman

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *