Nu i-a mai prins noul an la UTA! „Bătrâna Doamnă” se desparte de trei jucători în ultima zi din 2021

Nu i-a mai prins noul an la UTA! „Bătrâna Doamnă” se desparte de trei jucători în ultima zi din 2021

În chiar ultima zi a anului, UTA a anunțat că s-a despărțit de trei dintre fotbaliștii cu care a promovat în Liga 1 după 12 ani de absență. ”Conducerea clubului UTA a ajuns, pe cale amiabilă, la acorduri de despărțire cu jucătorii Sorin Bustea, Florin Ilie şi Marius Tomozei. Cei trei au jucat un rol important în istoria recentă a Bătrânei noastre Doamne, contribuind din plin la revenirea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc după mai bine de un deceniu. Le mulțumim pentru tot ce au făcut pentru UTA şi le urăm mult succes în etapele viitoare ale carierelor!”, este anunțul oficial al celor de la UTA. Marius Tomozei (31 de ani) a fost titular în sezonul promovării în Liga 2-a și a strâns apoi 27 de prezențe în Liga 1 pentru „Bătrâna Doamnă”, dintre care trei în acest sezon. Fundașul dreapta născut în București a fost exclus din lot de Laszlo Balint după meciul de Cupă cu Filiașiul.

Tomozei, Ilie și Bustea, puși pe liber de UTA

Florin Ilie (29 de ani) a bifat un singur minut pentru arădeni în acest sezon de Liga 1, pe finalul confruntării de la Arad, cu FC Voluntari, câștigată de „roș-albi” cu 2-0. În schimb, fotbalistul alba-iulian a fost integralist în confruntarea din cadrul 16-imilor de finală ale Cupei României, pierdută în fața celor de la ACSO Filiași. Titular cert în anul promovării UTA-ei în Liga 1, marcând și un gol în deplasarea de la Miercurea Ciuc, Ilie a bifat 1769 de minute și în stagiunea precedentă. Sorin Cristian Bustea (27 de ani) a promovat și el cu „Bătrâna Doamnă” în Liga 1, aducându-și contribuția cu patru goluri și două pase decisive.

Cine mai urmează?! Balint își așteaptă atacanții 

În primul său an pe scena primului eșalon, Bustea a intrat pe teren în 20 de meciuri și a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului trecut în deplasarea din vara anului trecut, de la Pitești. De meserie mijlocaș ofensiv, Bustea a bifat doar 17 minute în acest sezon pentru UTA. Rămâne de văzut dacă lista despărțirilor va fi mai lungă, dar probabil asta vom afla abia în 2022, de așteptat fiind și venirea a doi atacanți pe care Laszlo Balint i-a solicitat.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.