O nouă adunare generală a Suporter Club UTA

O nouă adunare generală a Suporter Club UTA


Deoarece adunarea generală a Suporter Club UTA de la finalul lunii noiembrie, privind alegerea noii conduceri nu a avut un rezultat scontat, Asociaţia Suporter Club UTA organizează o nouă rundă de alegeri la mijlocul acestei luni. Preşedintele în exerciţiu, Ciprian Jurma, şi-a anunţat demisia din funcţie invocând motive personale, astfel membrii SCU sunt chemaţi să-şi desemneze un nou conducător, un vicepreşedinte, un secretar cât şi componenţii Consiliului Director pentru următorii doi ani de zile.

Până pe 8 martie se pot depune candidaturi pentru toate funcţiile. Deocamdată, nu există candidaţi, dar, cu siguranţă, până la data noii adunări vor apărea. Tocmai de aceea sunt convins că pe 11 martie va fi aleasă noua conducere a SCU”, susţine Ciprian Jurma, preşedinte SCU.

 Adunarea Generală a Asociaţilor SCU va avea loc duminică, 11 martie 2012, ora 11, la Old Lady’s Pub, de pe strada Poetului, nr. 5 din Arad, cu următoarea ordine de zi:

1. Prezentarea activităţii asociaţiei din actualul mandat

2. Descărcarea de gestiune a actualului Preşedinte şi a  Consiliului Director;

5. Alegerea organelor de conducere ale asociaţiei: preşedinte, vicepreşedinte, secretar şi membrii din Consiliu Director pentru perioada 2012-2014;

6.  Stabilirea principalelor obiective ale asociaţiei pentru perioada 2012-2014;

7.  Diverse.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *