NORBERT POLGAR A SEMNAT CU PINCOTA. IN WEEK-END SE ANUNTA ALTE TRANSFERURI

NORBERT POLGAR A SEMNAT CU PINCOTA. IN WEEK-END SE ANUNTA ALTE TRANSFERURI
0 comments, 04/07/2014, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Conducerea divizionarei secunde Şoimii Pîncota este foarte activă pe piaţa transferurilor. După Cruşoveanu, Băd şi Huţanu, plus alte prelungiri de contracte cu jucătorii de bază, Pavel Piroş a bătut, astăzi, palma şi cu Norbert Polgar, mijlocaş care şi-a încheiat socotelile cu Gloria Bistriţa. Polgar, care a împlinit chiar astăzi 25 de ani, a mai jucat la UTA, CS Ineu şi FC Olt Slatina. „Am şi semnat cu Polgar, este jucătorul nostru pentru sezonul viitor. O achiziţie importantă, care poate să ne ajute în vederea atingerii obiectivului. Şi-a dorit să vină la Pîncota, îl felicit pentru această alegere şi sunt sigur că ne va ajuta prin seriozitatea sa, dar şi prin faptul că este un jucător polivalent, care poate evolua pe mai multe posturi”, ne-a declarat preşedintele „alb-negrilor”, Pavel Piroş.

Piroş vrea jucători chiar şi din Liga I

Conducătorul trupei din Podgorie va avea un week-end fierbinte, cu alte discuţii şi negocieri, care bat la uşă, iar până luni putem avea alte noutăţi în lotul „şoimilor”: „Ne mai interesează câţiva jucători, cu care vom purta discuţii încă din această seară, sper să ne înţelegem şi să anunţăm alte transferuri. Sunt jucători de la Gloria Bistriţa, Poli Timişoara, Poli Iaşi şi Dinamo”, mai spune Piroş.

Dinamo nu poate veni în Podgorie

Şoimii Pîncota şi-a stabilit deja şi câteva meciuri amicale, cu echipele maghiare din Gyula şi Bekescsaba, dar şi cu FCM Bacău şi Ripensia Timişoara. Meciul de prezentare al lotului pentru Liga a 2-a va avea loc în jurul datei de 30 iulie, dar încă se caută adversară pentru acel amical care se vrea mai special. „Am vrut să o aduc din nou pe Dinamo, dar ei sunt angrenaţi deja în acea perioadă în sezonul intern”, conchide Piroş, cunoscut drept un fan pătimaş al „câinilor roşii”.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.