Naţional Sebiş este pregătită pentru a face pasul spre Liga a 2-a

Naţional Sebiş este pregătită pentru a face pasul spre Liga a 2-a
0 comments, 26/06/2014, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Naţional Sebiş speră să joace din sezonul viitor în Liga a 2-a, conducerea clubului formulând în acest sens şi o cerere la Federaţie. Chiar dacă a ratat de puţin promovarea, gruparea de pe malul Crişului Alb are planuri mari pentru viitor, dar totul depinde de ce va decide Adunarea Generală a FRF, în privinţa participantelor în eşalonul secund. Până la această oră, Sebişul a reuşit să îi păstreze în lot pe Bogdan Bozian şi Ionuţ Neacşu, care şi-au prelungit contractele, în timp ce prima achiziţie a verii este Ionuţ Radu, atacant sosit de la Metalurgistul Cugir. În paralel sunt însă discuţii avansate cu o serie de jucători, o parte dintre ei aflaţi la final de contract.

Deocamdată stăm pe loc, în aşteptarea deciziei Federaţiei, cred că în week-end vom şti în ce ligă vom juca şi atunci putem demara formarea unui lot competitiv, fie el de Liga a 2-a sau a 3-a, putem face o figură frumoasă. La ora asta avem doar 5 jucători, deci trebuie să ne mişcăm repede în perioada următoare. Sper şi cred că putem juca în eşalonul secund, pentru că avem condiţii foarte bune aici”, ne-a declarat antrenorul Naţionalului, Adrian Abrudean.

Prezent la inaugurarea de astăzi, a hotelului de la stadion, “Ştili” are cuvinte de laudă la adresa conducerii oraşului şi a clubului, iar cel vizat este în principal primarul Gheorghe Feieş: “Avem o bază sportivă frumoasă la Sebiş, pot spune că sunt puţine cluburi care se pot lăuda cu asemenea condiţii. Un lucru benefic pentru echipă, care nu poate decât să ne bucure şi să ne impulsioneze pentru a ne face treaba în linişte.”

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *