Moş Crăciun a venit la Şcoala Generală “Aurel Vlaicu”

Moş Crăciun a venit la Şcoala Generală “Aurel Vlaicu”

     Competiţia de fotbal juvenil, dotată cu Cupa „Moş Crăciun” s-a derulat în trei săli de sport arădene, evenimentul reunind la start echipe ale şcolilor din municipiu şi judeţ.

    În cadrul  mişcării sportive juvenile, au participat şi ocupantele primelor trei locuri la etapele judeţene la fotbal ale Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar – ARED. Echipele au fost premiate în mod festiv pentru reuşitele din întreceri, atât din zonele rurale cât şi din municipiu.

     Odată cu disputarea meciurilor din grupe, şi-au cucerit dreptul de a evolua în semifinale Liceul Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal“, Şcoala Generală „Avram Iancu“, Şcoala Generală „Aurel Vlaicu“ şi Liceul Baptist „Alexa Popovici“. În semifinalele competiţiei „Ţichindeal“ a trecut de „Avram Iancu“ cu 2-1, iar „Vlaicu“ a depăşit „Alexa Popovici“ cu 3-2.

Finala mică a revenit Liceului Baptist „Alexa Popovici“, scor 1-0 cu Şcoala Generală „Avram Iancu“.

În finală Şcoala Generală „Aurel Vlaicu“ a depăşit cu 3-1 Liceul Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal“, intrând în posesia trofeului.

Toate echipele participante la Cupa „Moş Crăciun“ au fost recompensate cu dulciuri, primite din sacul lui  Moş Crăciun (Primăria  municipiului Arad), cupe, medalii şi diplome din partea ISJ Arad, DJST Arad şi a partenerilor competiţiei, ARED.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *