Meci ca un antrenament. CSM Sibiu – CSU Arad 5-107

Meci ca un antrenament. CSM Sibiu – CSU Arad 5-107

Fără nici o victorie în play-offul Diviziei Naţionale, echipa lui CSU Arad a făcut furori  în primul tur al Cupei României. Pe terenul divizionarei a treia, CSM Sibiu, arădenii au arătat o mare ambiţie şi chef de joc reuşind să depăşească suta.

„Se vede că băieţii şi-au luat o parte din bani, altfel au interpretat meciul cu sibienii, faţă de ultimele întâlniri. S-a jucat în viteză, peste media meciurilor din rugby-ul românesc. Mi-ar părea extrem de rău să nu duc la bun sfârşit acest proiect din pricina problemeleor financiare, fiindcă lucrez cu rugbişti cu mare potenţial”, a declarat Ovidiu Şerban,

Cel mai activ de pe teren a fost Costandache care a marcat prin toate formele întâlnite în sportul cu balonul oval. Nu pot fi deloc neglijaţi şi ceilalţi studenţi pregătiţi de Ovidiu Şerban care şi-au făcut foarte bine treaba. Grindei, Tomaşcu, Dîngă – Morar, Deaconu – Varga, Vlaşin, Ciocan I – Afloarei, Costandache – Burai, Bîtea, Florea, Ghiur – Ciocan II a fost primul „cincisprezece” arădean trimis în teren, pe parcursul confruntării au mai evoluat: Voicu, Hulpan, Huştiuc, Ene, Bălţatu, Grigoraş.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.