Marţian tună şi fulgeră, dar îşi anunţă retragerea de la UTA: “Ce să mai fac aici? Mă caută ei să îmi dea banii înapoi”

Marţian tună şi fulgeră, dar îşi anunţă retragerea de la UTA: “Ce să mai fac aici? Mă caută ei să îmi dea banii înapoi”
0 comments, 05/08/2013, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Dezgustat şi scârbit de atâta scandal, dar şi de piedicile partenerului său, Giovanni Catanzariti şi ale apropiaţilor din club, Adrian Marţian şi-a anunţat astăzi intenţia de a părăsi UTA. Picătura care a umplut paharul a fost plecarea antrenorului Ovidiu Stângă, instalat de Marţian cu doar două zile înainte pe banca tehnică a alb-roşiilor. Marţian a tunat şi a fulgerat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă în care a dat de pământ cu Catanzariti, Falub, Constantin, Stana, dar şi cu fugarii de la FC Argeş, iar printre altele, a spus:

Cu cât mi-am dorit mai mult să facem ceva, cu atât mi s-au pus mai multe piedici. Oamenii care spun că iubesc fotbalul la Arad au contribuit la îndepărtarea mea. Şi pe Hristos l-au trădat tot oamenii lui. Eu l-am adus pe Stângă, am zis să facem echipă nouă, Ajaccio ne dădea 8 jucători, plătiţi de ei, am vorbit cu alţi şase din America de Sud. Cu cine să fac ceva, când oamenii în loc să te ajute numai te încurcă? Jucătorii au fugit toţi. Cum să fac să fie stabilitate? Nu ştiu ce se va întâmpla. Eu nu mai vreau să continui, ce să mai fac aici? Mă caută ei să îmi dea banii înapoi.” Apelat telefonic în timpul conferinţei, Ovidiu Stângă şi-a motivat simplu şi clar plecarea, pe motiv că la Arad a găsit un haos fără margini şi lipsă de profesionalism:

Am plecat pentru că oamenii din jurul lui Marţian nu erau profesionişti. Şi am înţeles că nu sunt de ieri, de azi, sunt de o perioadă lungă acolo. Trebuie întâi făcută curăţenie la UTA, performanţa nu poate fi făcută de pe o zi pe alta.” Rămasă fără antrenor şi cu o mână de jucători, pe UTA o paşte insolvenţa, atâta timp cât Catanzariti a declarat că nu mai este dispus să susţină financiar clubul. Mingea este acum din nou în terenul italianului, de aşteptat fiind şi o replică din partea acestuia la acuzele grave aduse de Marţian, confirmate telefonic, tot în timpul conferinţei de presă, de Ionuţ Popa, care urma să devină manager general în noul proiect cu Stângă antrenor.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.