Marius Copil are un nou obiectiv: „Să intru în Top 50”

Marius Copil are un nou obiectiv: „Să intru în Top 50”

Tenismanul Marius Copil, care a urcat în 2017 în Top 100 ATP, a declarat, sâmbătă seara, că anul viitor are un obiectiv mai îndrăzneț, acela de a intra în primii 50 de jucători ai lumii.

„În proporție de 90% pot spune că sunt mulțumit de anul acesta. Mi-aș fi dorit să termin anul pe 74, dar nu pot să fiu supărat că am intrat în primii 100 de jucători. Am avut mai mult constanță anul acesta. Am început pe 220 în lume și am ajuns până pe 74 la un moment dat. Mă simt din ce în ce mai bine, anul viitor am un țel mult mai mare, vreau să intru în Top 50. Prima parte din an este pe hard, suprafața mea preferată, așa că pot începe cu rezultate bune și să tind spre noul meu obiectiv”, a spus Copil, în prezent pe locul 93 mondial.

Tenismanul arădean a menționat că și-ar fi dorit să fie mai mulți jucători români în topul mondial la simplu. „La băieți trecem printr-o perioadă mai grea, cred că sunt doar eu în primii 500 la simplu. Nu m-am uitat exact, dar e trist să știu că la simplu nu mai e niciun român în spatele meu. Mi-ar fi plăcut să avem mai mulți jucători aproape de Top 100, așa ne-am fi ajutat unii pe alții”, a adăugat Copil.

Marius Copil a fost premiat, sâmbătă seara, în cadrul Galei Tenisului Românesc, pentru cea mai bună ascensiune masculină la simplu în anul 2017.

AGERPRES

Tags:
Marius Copil

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *