Mandache şi Părău continuă la campioana Sepsi, Ildiko Nagy spre Arad

Mandache şi Părău continuă la campioana Sepsi, Ildiko Nagy spre Arad

Arădeanca Andra Mandache şi timişoreanca Anne Marie Godri-Părău şi-au prelungit contractele pentru încă un an cu campioana Sepsi Sfântu Gheorghe. Mandache are în palmares cinci titluri de campioană a României, din care patru le-a câștigat cu formația din orașul natal, BC ICIM Arad, între 1998 şi 2001, iar Părău este la al şaptelea sezon consecutiv la Sepsi SIC, ea având în palmares opt titluri de campioană a României. Sepsi a anunţat, la începutul acestei luni, că a bătut palma pentru sezonul viitor şi cu alte jucătoare cărora le expirase contractele: Rebecca Tobin, Renata Kovacs, Jovana Pasic, şi ea ex-arădeancă, Ștefania Cătinean, Nikolett Orban şi Ioana Ghizilă. Nu însă şi cu Ildiko Nagy, jucătoare care din informaţiile noastre are şanse să îmbrace din sezonul viitor tricoul „galben-albastru”.

Şase jucătoare sub contract

Ar fi o revenire la Arad pentru târg-mureşeancă, jucătoare ce şi-a adus contribuţia de-a lungul anilor la performanţele clubului. FCC Baschet Arad se reuneşte în a doua parte a lunii august, iar sub contract mai sunt Veatriki Akathiotou, Marta Fodor, Dora Ardelean, Adela Mercea, Alexandra Rotariu și Rebecca Lipovan. În iulie şi august urmează să se lucreze intens pentru completarea lotului şi chiar numirea unui antrenor.

În aşteaptarea banilor de la Primărie

Ocupanta locului trei a stagiunii trecute aşteaptă în continuare sprijin financiar din partea Primăriei, după ce nu a mai putut accesa cei 1,5 milioane de lei câştigaţi în prima sesiune de finanţări nerambursabile. Clubul condus de Marcel Urban speră ca la început de august să beneficieze de o sumă consistentă din partea CMCA, în a doua sesiune a anului.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.