Mădălina Florea a câştigat Crosul Loteriei Române

Mădălina Florea a câştigat Crosul Loteriei Române

Peste 3.000 de alergători au participat la cea de-a XVII-a ediție a Crosului Loteriei Române, care a avut loc duminică,  în Piața Constituției din Capitală.Startul competiției a fost dat de fosta mare gimnastă Andreea Răducan, campioana olimpică, mondială și europeană.

Loteria Română a pus la bătaie 105 premii în valoare totală de 80.900 de lei. Categoriile de participanți au fost următoarele: seniori-senioare (19-34 ani), juniori-junioare (14-18 ani), copii băieți-fete (11-13 ani), veterani bărbați-femei I (35-49 ani), veterani bărbați-femei II (peste 50 ani), persoane cu dizabilități locomotorii bărbați-femei și persoane cu dizabilități senzoriale bărbați-femei. La senioare s-a impus atleta Mădălina Florea, dublă legitimare CS Universitatea Arad – CAM Sighişoara, care a făcut cu această ocazie şi o ultimă repetiţie înaintea Campionatului Naţional de Maraton, din 5 octombrie.

Câștigătorii au fost felicitați și premiați de către Otilia Bădescu, cea mai titrată jucătoare de tenis de masă din România, multiplă campioană europeană, medaliată la campionate mondiale și participantă la nu mai puțin de 4 ediții ale Jocurilor Olimpice.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *