„Lupii galbeni” se mişcă bine în amicale. UTA, pusă în gardă

„Lupii galbeni” se mişcă bine în amicale. UTA, pusă în gardă

Petrolul, prima adversară a UTA-ei în play-offul Ligii a II-a, s-a impus la limită astăzi, cu 1-0, în amicalul de la Sibiu, cu prim divizionara FC Hermannstadt. După remiza de pe „Ilie Oană”, 0-0 cu Astra, „lupii galbeni”  au confirmat în faţa unei alte echipe de primă ligă, dar din play-out. Amicalul de pe Cibin s-a desfășurat în ”trei reprize a câte 30 de minute fiecare”, după cum a anunțat site-ul oficial al echipei ploieștene. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de atacantul Sergiu Arnăutu, în minutul 28.

Costel Enache a început meciul cu următorul prim ”11”: R. Avram – Bărboianu, Al. Rauță, Sîrghi, Țicu – Pierce – Roige, Meza Colli, Nițescu, Vajushi – Arnăutu. Antrenorul Petrolului a apelat și la ceilalți jucători din lot, singurul care nu a evoluat fiind Hamza Younes, menajat din cauza unei probleme medicale.

Până la startul play-off-ului, programat la 4 iulie, Costel Enache își mai dorește încă două amicale. Vă reamintim că UTA nu a disputat încă nici un joc de verificare, iar Laszlo Balint a renunţat la ideea unui test înainte de play-off.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.