Locul doi la “Cupa Chindiei” pentru ICIM

Locul doi la “Cupa Chindiei” pentru ICIM

Fetele de la ICIM Univ Goldiş Arad au avut o prestaţie la înălţime la Cupa Chindia, turneul organizat de campioana en-titre a României, CSM Târgovişte.

Baschetbalistele pregătite de Dan Moraru au obţinut două victorii, 87-42 cu Sony Athinaikos şi 63-55 cu CSM Târgovişte, înregistrând un eşec, 56-62 cu CSM Satu Mare. Graţie acestor rezultate, arădencele au încheiat competiţia pe locul secund.

De menţionat faptul că trei dintre componentele ICIM-ului,  Monica Brosovszky, Chrissy Givens şi Kari La Plante, au fost incluse în cel mai bun „5” al competiţiei. Chrissy Givens a fost coşghetera competiţiei, iar Kari La Plante a fost desemnată de organizatori MVP-ul turneului.

„Am întâlnit la acest turneu echipe foarte bune, am învins campioanele României şi Greciei, ceea ce spune ceva. Am pierdut cu Satu Mare pe fondul oboselii acumulate, dar per ansamblu consider că am făcut un turneu foarte bun…“ a declarat Marcel Urban, managerul clubului arădean.

Pentru arădence, sezonul oficial începe în 17 şi 18 septembrie, pe teren propriu, într-o dublă cu Olimpia Braşov, din primul tur al Cupei României.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *