Liviu Antal a semnat pentru UTA Arad

Liviu Antal a semnat pentru UTA Arad
0 comments, 04/01/2021, by , in Fotbal, Liga 1, Ultimele stiri

Conducerea clubului de fotbal UTA Arad a ajuns la un acord cu mijlocaşul ofensiv Liviu Antal, care a evoluat în ultimii ani în Lituania, a anunţat gruparea de Liga I pe site-ul său oficial.

”Mă bucur că sunt aici. Am ajuns la un club cu o istorie mare în fotbalul românesc. Mă bucur că cei din conducere şi cu Mister (antrenorul Laszlo Balint, n. red.) m-au dorit foarte mult, iar acest lucru este foarte important pentru un jucător. Sper ca împreună să ne îndeplinim obiectivele. Cu siguranţă va fi un an greu, un sezon greu, dar sper ca la sfârşitul sezonului să ajungem acolo unde ne dorim cu toţii”, a declarat fostul golgheter al României şi Lituaniei.

Născut pe 2 iunie 1989, la Şimleul Silvaniei, Antal a făcut junioratul la LPS Bihorul Oradea. A mai jucat la Concordia Chiajna, FCM Tg. Mureş, Oţelul Galaţi, FC Vaslui, Genclerbirligi (Turcia), Beitar Ierusalim (Israel), Hapoel Tel Aviv (Israel), Pandurii Târgu Jiu şi Zalgiris Vilnius (Lituania).

A fost campion naţional al României, cu Oţelul Galaţi, în sezonul 2011-2012, când a câştigat şi Supercupa României. Cu gruparea din Vilnius şi-a trecut în palmares trei trofee – Cupa Lituaniei (2019), titlul naţional şi Supercupa Lituaniei (ambele în 2020).

În anul 2011 a fost convocat la echipa naţională a României, pentru care a jucat în meciul cu Paraguay.

”Sosirea lui Liviu reprezintă, clar, un plus pentru noi, şi din punct de vedere sportiv, şi din punct de vedere al mentalităţii pe care mi-o doresc în vestiar, al spiritului pe care mi-l doresc acolo. (…) Toată lumea îl ştie, are un istoric bogat în fotbalul românesc, are experienţă, şi-a demonstrat valoarea pe la toate echipele pe la care a evoluat şi eu am convingerea că va aduce acel plus pe care îl căutăm în compartimentul ofensiv. Este un jucător polivalent, care poate evolua cu succes pe mai multe posturi în compartimentul ofensiv”, a declarat antrenorul Laszlo Balint.

”Este un băiat de vestiar, dacă îmi permiteţi această expresie, mai presus de asta, este un jucător care cunoaşte foarte bine profilul campionatului românesc şi vine cu experienţa necesară pentru gestionarea unor momente dificile, pentru că am mai spus-o, sunt convins că vom mai trece prin momente dificile, dar e foarte important ca la final, când tragem linie, să fim mulţumiţi cu munca noastră şi obiectivul nostru să fie îndeplinit”, a mai spus Balint. uta-arad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *