Lipova și Cermeiul și-au împărțit punctele în Podgorie

Lipova și Cermeiul și-au împărțit punctele în Podgorie
0 comments, 09/03/2018, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Șoimii Lipova și Gloria Lunca Teuz Cermei și-au împărțit punctele, în primul derby arădean al anului din Liga a III-a. Pe un teren greu, la Pîncota, cele două formații au încercat să își apropie fiecare victoria, dar la final a rezultat un egal până la urmă echitabil. Gazdele au început ceva mai bine meciul, Mitrea salvând de sub transversală o minge șutată de Sergiu Popa, în minutul 5. Deși a avut mai mult mingea în primele 20 de minute, Lipova nu și-a creat ocazii clare de gol, oaspeții reușind să acopere bine spațiile în apărare. La prima fază periculoasă, Cermeiul a dat lovitura în minutul 29, Ianc reluând cu capul în plasă, din gura porții, în urma unei centrări excelente a lui Luca Bodri. Șoimii au replicat prin Filimon, dar pătrunderea acestuia a fost stopată la timp de ex-utistul Gligor. Pe final de repriză, Ianc a șutat puțin alături, de la 16 metri. La pauză s-a intrat cu avantaj minim de partea Cermeiului, care a controlat tactic prima parte.
Egal echitabil în derby
Șoimii au început mult mai bine repriza secundă și la doar două minute de la reluare, Vasinc a egalat cu un șut din 6 metri, în urma unei centrări a lui Trabalka. Peste alte patru minute, un șut a lui Popa a fost blocat in extremis de Nistor, semn că intrarea juniorului Rusu, împrumutat de la Botoșani, a revitalizat atacul gazdelor. În continuare s-a jucat pe contre, cu un plus pentru Lipova, ceva mai consistentă la construcție și cursivitate. Vasinc a fost aproape de dublă în minutul 69, dar mingea trimisă cu capul a fost reținută de Mitrea. Cermeiul a ratat ocazia meciului în minutul 81, atunci când Luca Bodri a trimis cu capul milimetric pe lângă, după o centrare perfectă a lui Sulea. S-a terminat 1-1, la capătul unui meci disputat, în care Lipova și Cermeiul și-au împărțit reprizele și punctele.

Formații:
Lipova: Iliescu – Iova, Calvin, Vasiu, Lupșe (46 Rusu) – C.Poiană, S.Popa (87 Deta), Dobrean (70 Jichici), Filimon – Vasinc, Trabalka (70 Himcinschi).
Cermei: Mitrea – T.Bodri, Cotoc (62 Mihuța), Gligor, Nistor – L.Bodri, Ianc, Varga (84 D.Bulza), Suslak – Copil (72 Berari), Sulea.
Arbitri: Cătălin Roman (Grădinari – Timiș) – Alin Botaș (Timișoara), Andra Tănăsuc (Cluj).
Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocșa), Petru Boros (Oradea).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *