Lipova şi Cermeiul câştigă, „şoimii” rămân lideri!

Lipova şi Cermeiul câştigă, „şoimii” rămân lideri!
0 comments, 08/09/2018, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Şoimii Lipova are un start fulminant de campionat în Liga a III-a, iar a treia victorie la rând, din tot atâtea posibile, păstrează echipa lui Flavius Sabău în fotoliul de lider al seriei a 4-a.

Succesul din runda trecută, 5-1 la Ocna Mureş, a fost dublat de o nouă prestaţie solidă a „şoimilor”, învingători cu 4-0 pe teren propriu în faţa celor din Cetate Deva, goluri marcate de Trabalka, pen.min 22, Sulea min.37, Vasinc min.88 – atacantul Lipovei revenind cu gol după accidentarea de acum o lună şi jumătate – şi Buta, min.90.

Oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 28, atunci când Voineag a primit roşu direct, pentru un fault fără minge.

Lipova a început în formula: D.Filip – Savin, Calvin, Vasiu, Filimon – Poiană (71 Burlă), S.Popa (85 Dobrean), M.Popa, D.Rusu (71 Buta) – Sulea, Trabalka (79 Vasinc).

Cu 9 puncte şi un golaveraj de invidiat, 12-2, Şoimii Lipova rămâne prima în clasamentul din C4, urmând să joace etapa viitoare tot acasă, cu Dumbrăviţa.

Cermeiul revine după pauză şi întoarce scorul

Gloria Cermei a câştigat şi ea meciul de acasă, cu timişenii de la ACS Ghiroda şi Giarmata Vii, scor 2-1. Oaspeţii au condus la pauză, prin reuşita lui Hotca, din minutul 13, dar trupa lui Radu Anca a revenit spectaculos după pauză şi a întors rezultatul cu un debut perfect de repriză secundă, prin golurile marcate de Mager, min.47 şi Capătă, min.51.

Cermei, care s-a impus cu 2-1, a început cu: Gârlea – Polgar, Varga, Nistor, Lupșe (64 Deta) – Tănase, Prună (70 Mihuţa) – Mager (88 Gal), Vezan, Vlad – Capătă (64 Matiş).

Cermeiul urcă şi ea, într-un clasament intermediar, până pe locul 5, cu 6 puncte, runda viitoare deplasându-se la Sebiş, pentru al doilea duel arădean al stagiunii.

Astăzi, de la ora 17, le vine rândul şi celorlaltor divizionare arădene să joace în etapa a treia: nou promovata Crişul Chişineu Criş primeşte vizita celor de la FC Avrig, iar Sebişul are deplasare la Industria Galda.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *