Lipova s-a impus clar cu nou promovata din Socodor

Lipova s-a impus clar cu nou promovata din Socodor
0 comments, 29/10/2016, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

A doua clasată în Liga a IV-a s-a impus fără probleme, sâmbătă, într-un meci contând pentru etapa a 11-a. Formaţia pregătită de Flavius Sabău a câştigat pe teren propriu cu 5-0 (3-0), prin golurile marcate de Gîlcă, în minutele 5 şi 24, Filimon, minutul 17, Vasinc, 78 şi Orza, în minutul 85. Meciul de la Zăbrani a fost la discreţia totală a gazdelor, care au făcut o repetiţie bună înaintea ceva mai dificilei partide de etapa viitoare, de la Pecica. Şoimii a început în formula: Bujor  – Pantea, Paşcu, Bier, Tomuţ, Piţ, Simion (Albulescu), S.Popa (Edu), Gîlcă (Orza), Vasinc, Filimon (Blănaru). Preşedintele echipei din Lipova, Radu Pop, se declară mulţumit de prestaţiei echipei sale, care nu i-a dat nici o şansă nou promovatei, încheind conturile încă de la pauză:

Victorie categorică cu Socodorul

A fost un meci condus cap-coadă de noi, iar dacă terenul nu era atât de moale şi mocirlos, probabil că scorul era enorm de mare. Am întâlnit, din păcate, o echipă prea modestă. Etapa viitoare mergem la Pecica, nu consider că e un meci foarte greu, pentru că ei nu mai au acea echipă de speriat de anii trecuţi. În mod normal ar trebui să câştigăm fără emoţii, sper să nu mă înşel. Denuţ are varicelă, iar Bercu arcada spartă, cu repaus de două săptămâni, sunt singurele probleme de lot.” În opinia lui Radu Pop, Crişul rămâne unica contracandidată la promovare, singura echipă care ar mai putea pune ceva probleme celor două fiind Sîntana:

Urmează trei meciuri complicate

Ne aşteaptă trei meciuri interesante, cu Pecica, Felnac şi Sîntana, pe care trebuie să le câştigăm fără probleme. Eu zic că putem termina turul pe primul loc, pentru că cei de la Crişul mai au meci greu la Curtici. Ar mai putea apărea Sîntana în lupta din faţă, dar mă îndoiesc totuşi că vor avea forţa. Tot noi şi Crişul ne vom bate pentru primul loc”, e de părere preşedintele de la Şoimii Lipova.

Se gândesc la promovare

Deşi e văzută drept principala favorită la promovare, echipa de pe valea Mureşului nu face un obiectiv din asta: “Dacă vom fi acolo, în cărţi, nu ne vom da la o parte, asta e clar. Dar nici nu vom face o tragedie dacă terminăm pe doi. Ne aşteaptă un retur complicat, cu deplasări grele. Nu trebuie uitat nici faptul că nu jucăm acasă, unde am fi avut parte de susţinerea publicului. Stadionul ar trebui să fie gata la anul, în vară”, mai spune Radu Pop.

Foto: soimiilipova.wordpress.com

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.