Liga 2: UTA face iar pas fals acasă, Pâncota respiră

Liga 2: UTA face iar pas fals acasă, Pâncota respiră
0 comments, 03/09/2016, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA Bătrâna Doamnă pierde încă două puncte importante pe teren propriu, echipa arădeană evoluând foarte palid astăzi, în meciul cu CS Mioveni. Fără vlagă şi busolă, “alb-roşii” au fost dominaţi de argeşeni, care se pot declara chiar nemulţumiţi de scorul de pe tabelă. În prima repriză, poate cea mai slabă de până acum din acest sezon, am consemnat doar ocazia din minutul 22, când Gligor a şutat slab din zece metri, iar Curtuiuş nu a fost atent la respingerea lui Croitoru. Scenariul deloc plăcut ochiului s-a păstrat şi în partea a doua, cu Mioveniul având mai mult mingea şi initiativa. Curtuiuş a semnat prima şansă de gol a mitanului secund, mingea trimisă cu capul de atacantul UTA-ei fiind reţinută de portarul oaspeţilor. În minutul 59 puteam consemna deschiderea scorului, atunci când, pe un contraatac, Năstăsie a fost faultat de Gligor, la limita careului de 16 metri, dar centralul din Vâlcea a dictat eronat penalty. Acelaşi Năstăsie a executat slab lovitura de la 11 metri, iar Miron ţinea UTA în viaţă, respingând cu piciorul.
Miron a salvat două puncte
Cu un Man de nerecunoscut, schimbat de Nagy pe final, gazdele puteau da totuşi lovitura în minutul 68, atunci când Strătilă a ratat ocazia meciului: excelent angajat de Curtuiuş, mijlocaşul arădean a scăpat singur, l-a driblat şi pe Croitoru, dar a ratat incredibil din şase metri, trimiţând alături, cu toată poarta goală în faţă! În prelungiri, nou intratul Nilă putea trimite toate punctele la Mioveni, atacantul oaspeţilor – scăpat singur – şutând în Miron. S-a terminat 0-0, rezultat, care la cum s-a jucat, trebuie să mulţumească UTA. “Alb-roşii” ratează şansa de a urca, măcar pentru câteva ore, pe primul loc, iar pe de altă parte pot coborî de pe podium, dacă Juventus şi Braşovul îşi câştigă meciurile din această etapă. Roli Nagy a început în formula: Miron – David, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase (67 Jorza), Copil (56 Andor) – Man (81 Stahl), Curtuiuș.
Au luat doar două la Călăraşi
Şoimii Pâncota începe uşor să arate ca şi o echipă, iar primul semnal al revenirii a fost meciul de azi, de la Călăraşi. Cu un golaveraj de 0-50 după doar patru etape, alb-negrii au pierdut decent în faţa Dunării, scor 2-0, prin dubla lui Ibrian, goluri marcate în minutele 7 şi 51. Gazdele au rămas în inferioritate numerică din minutul 80, după ce Silviu Ilie a fost eliminat pentru al doilea galben, însă “şoimii” nu au spart gheaţa la capitolul goluri. Încă fără antrenor, Pâncota a început în formula: Horvath – Ursoi (57 Morschl), Dulap, Ţugulescu, Stelitano – Farcaș, Copilescu, Stoichițoiu, Stavarache – D. Mitu (78 D.Bogdan) – Pătrașcu.

[standings league_id=18 template=extend logo=true]

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *