Liderul și-a tăiat partea leului: CSU Arad – CS Năvodari 15-54

Liderul și-a tăiat partea leului: CSU Arad – CS Năvodari 15-54
0 comments, 26/03/2017, by , in Rugby, Ultimele stiri

Liderul diviziei A la rugby, CS Năvodari, nu a avut probleme în a câștiga partida cu studenții arădeni, pe terenul din Sînnicolaul Mic.

Arădenii au început cu tehnicianul în echipă, Marian Grindei impulsionând jucătorii, lucru ce a dus la aducerea primului eseu pentru echipă, prin Cornel Farcaș, după 10 minute de joc. Minunea nu a ținut mult deoarece liderul s-a năpustit în atac și prin minutul 30 al partidei scorul era de 21-5 pentru dobrogeni. Toate cele trei eseuri ale oaspeților au fost transformate de Ignea. La sfârșitul primei reprize CSU Arad mai are o răbufnire prin același Cornel Farcaș care mai aduce un eseu, repriza încheindu-se cu scorul de 10-21.

Repriza a doua a fost un măcel, dobrogenii nu le-au mai dat nicio speranță arădenilor care se pot consola cu încă un eseu, prin Costică Dragoș, dar toate cele trei eseuri nu au fost transformate, ultimul care a încercat fiind Marian Grindei. Ultimele faze ale meciului au mai adus un eseu pentru constănțeni, fluierul final consemnând scorul de 15-54.

Formații:

CSU Arad: Grindei, Costică, D. Stoica – A. Cristea, Ciocan – Postolache, Marinca, Maxim – Afloare, Borș – Pușcașu, C. Farcaș, Nastiuc, Dat – Szucs. Au mai jucat: A. Farcaș, Gherdan, Csornai, Craiu, Dancu.

CS Năvodari: Apetroae, Strat, Zapan – Burlacu, Croitoru – Niță, Agiacai, Olescu – Croitoriu, Ignea – Porumb, Trandafir, Puișoru, Grigoraș – Nicolae. Au mai jucat: Comănici, Agapie, Toader, Ciubotariu, Barbu, Brașovanu.

Arbitri: Răzvan Vasiliu – Andrei Iftode, Florin Bonea

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.