Liceul cu program sportiv Arad s-a impus în cea de-a doua ediţie a Cupei „Femina” la fotbal feminin

Liceul cu program sportiv Arad s-a impus în cea de-a doua ediţie a Cupei „Femina” la fotbal feminin

Elevele pregătite de prof. Adriana Inoan au învins în toate partidele disputate joi dimineaţa pe terenul sintetic Şega

La eveniment s-au înscris şapte echipe alcătuite din eleve de liceu de la şcolile : Grup Şcolar „Francisc Neuman”, Liceul german „A.M. Guttenbrum”, Liceul Alimentar, Liceul de artă „ Sabin Drăgoi”, L.P.S., Grup Şcolar „Gh.Lazăr” Pecica şi Grup Şcolar „ Sântana”.

Aceste echipe au fost împărţite în două serii de câre 4 , respectiv 3 echipe, serii în care fiecare echipă a jucat cu fiecare, iar în urma rezultatelor, primele două clasate au jucat finala mare, respectiv finala mică.

În finala mică, Grupul Şcolar  din Pecica  a învins cu 3-0 Alimentarul cu 3-0, iar finala mare a revenit L.P.S.-ului Arad în disputa cu Grupul Şcolar Sântana, victorie realizată după loviturile de departajare.

A.J.F. Arad, organizatorul acestei competiţii, reprezentat prin secretarul general, Vasile Rad, directorul sportiv Gabi Biro şi coordonatorul de proiect, Ioan Hamza , a premiat toate echipele participante  cu mingi, iar primele trei locuri cu cupe, diplome şi echipament sportiv.

S- au mai acordat: premiul pentru cel mai bun portar Simonei Doroţi de la L.P.S. Arad, cea mai bună jucătoare, Monicăi Magocs , tot de la L.P.S Arad şi titlul de Miss  „Femina” Denisei Maneucă de la Liceul German.

Au oficiat ca arbitri Cristian Coroban şi Gabriel Hărduţ.

 

Ioan Hamza

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *