Liceeni arădeni și-au ales campioanele: Nădlac și „Csiky”

Liceeni arădeni și-au ales campioanele: Nădlac și „Csiky”

Nădlacul (fete) și „Csiky” (băieți) s-au impus în întrecerea de volei dedicată liceelor arădene.
Liceenele din Nădlac și liceenii de la Colegiul „Csiky Gergely” Arad au câștigat etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSȘ) la volei.
Ultimul act în întrecerea băieților a fost unul palpitant, Colegiul Economic având două mingi de meci în setul decisiv (14-12), însă băieții prof. Emese Erdei au avut nervii mai tari, impunându-se cu scorul de 2-1 (25-27, 25-18, 16-14). Pe podium a mai urcat Colegiul Național „E. G. Birta”, care a cedat semifinala cu „Csiky”, scor 0-2 (-23, -20).
Nădlăcancele de la Liceul „J.G. Tajovsky”, pregătite de prof. Dorin Vărșăndan, au dominat cu autoritate competiția fetelor, dispunând de Liceul „Sever Bocu” Lipova, scor 2-0 (22, 20) și Liceul Baptist „Alexa Popovici” Arad, 2-0 (10, 9). Locul secund, în turneul final de „3”, a revenit fetelor din Lipova, care s-au impus cu scorul de 2-1 (17, -18, 9) în meciul cu „Baptist”.
În cadrul festivității de premiere, coordonate de prof. Paul Barta (inspector de specialitate IȘJ Arad) și Mariana Tomescu (CN „Preparandia – D. Țichindeal” – responsabil comisia de organizare), au fost recompensați cu premii speciale: Adelina Neamț (Nădlac – cel mai bun atacant), Bianka Kromek (Nădlac – ridicătoare), Teodora Boșcu (Lipova – completă), Lorand Lovas („Csiky” – atacant), Balazs Csiszar („Csiky” – ridicător) și Darie Toader (Economic – complet).

Tags:
liceenivolei

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.