Juniorii UTA-ei au obţinut victorii clare în Liga Elitelor

Juniorii UTA-ei au obţinut victorii clare în Liga Elitelor

Victorie importantă reușită de băieții lui Sandu Gaica, împotriva unui adversar cu greutate din serie. Clujenii de la Viitorul ”Mihai Georgescu” descindeau la Arad din postura de ocupanți ai locului secund, având avantaj de două puncte în fața UTA-ei în seria vestică de la Elite U17.

Roș-albii nu le-au dat însă nicio șansă celor de pe Someș. La pauză era 1-0, după un penalty transformat de David Miculescu (24), însă tabăra utistă intra la vestiare cu regretul ratării a patru ocazii bune de tot.

Dar descătușarea avea să vină, pe fondul unei prestații consistente și grație inspirației lui Gaica, autor a două schimbări care au mărit avantajul conform realității din teren. Mai întâi, la rampă a ieșit Alexandru Nistor, blondul fotbalist a semnat ”dubla” (60, 65) la scurt timp după ce intrase pe gazon, apoi Mark Duma a stabilit scorul final, 4-0, după cel mai frumos gol al meciului, incursiune din stânga în care a driblat tot ce i-a ieșit în cale și a marcat pe lângă portar (75).

Zamfir – Haloș, Spătar, Salka, Mohaci – Dumitru, Isac, Hrezdac, Merian – Tăședan, Miculescu au intrat în formația de start a UTA-ei. Pe parcurs, au intrat: Costache – Nistor, Duma, Selegean,Țăndău.

”O victorie importantă, terenul a fost puțin greu. Băieții au alergat mult și miercuri, mă așteptam la puțină oboseală, dar am dominat categoric. N-am fost suficient de concentrați în fața porții, am avut iar multe ocazii. Până la urmă, la 4-0, victoria e clară. Băieții au muncit. Acum ne așteaptă o nouă săptămână cu trei meciuri – mergem la Târgu Mureș, apoi întâlnim Turnu Severin, în Cupă apoi imediat și în campionat”, a punctat Sandu Gaica.

Victorie zdrobitoare, la U19

Juniorii U19 ai UTA-ei, antrenați de Costel Bogoșel, au învins cu 12-0 în deplasare la Dacia Orăștie. Cei care au marcat pentru arădeni au fost Nagy (patru goluri), Petcuț (trei goluri), Obrad (două goluri), respectiv Laza, Gabor și Onuțan.

Echipa roș-albă a început meciul în următoarea alcătuire: Trașcă – Gabor, Onuțan, Frai, Laza, Țuța, Țârlea, Obrad, Petcuț, Nagy, Cornean. A mai jucat: Popovici.

„Un meci pe un teren greu, pe ploaie, dar clar am fost mai buni ca adversarii. S-a pus doar problema scorului, dar sunt trei puncte câștigate și ne bucurăm pentru victorie. Sperăm să câștigăm și în ultima etapă, cu Târgu Mureș, iar apoi în Cupa României. Sorții au făcut ca după ce am jucat cu locul doi de la Elite, acum vom juca cu locul întâi” a declarat Costel Bogoșel. (uta-arad.ro)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.