Juniorii roş-albi au luat bronzul, în Liga Elitelor

Juniorii roş-albi au luat bronzul, în Liga Elitelor

Victorie pentru băieții lui Sandu Gaica și Adi Ungur, la Buftea: UTA a învins cu 1-0 Sporting Juniorul Vaslui și cucerește medalia de bronz a Ligii Elitelor U17.

Meciul a fost decis de golul semnat David Miculescu, în minutul 28, apoi utiștii au știut să apere rezultatul până la sfârșit.

Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, Pașcu – Dumitru, Hrezdac, Isac, Nagy – Nistor, Miculescu a fost formația de start arădeană, pe parcurs mai intrând Mohaci, Tăședan, Cocriș și Duma.

”S-a jucat echilibrat în prima repriză, a doua au dominat-o adversarii, dar ne-am apărat bine și am ținut rezultatul, trecând cu bine peste trei ocazii mari ale lor. Suntem bucuroși că aducem medalia de bronz la Arad”, a sintetizat Sandu Gaica.

UTA U17 încheie un sezon frumos, la capătul căruia are și ”argint” în Cupa României.

UTA U15 a învins Poli şi merge mai departe

UTA U15 a câștigat şi ea partida cu ASU Politehnica Timișoara și s-a calificat la turneul semifinal din cadrul Campionatului Naţional. La sfârșit, roș-albii au sărbătorit victoria împreună cu galeria care le-a făcut o surpriză și a venit să-i încurajeze.

Partida a început abrupt, timișorenii (și ei susținuți de galeria lor) au deschis scorul în minutul 3 prin Cristodulo. UTA a întors spectaculos: Cătălin Vulturar a marcat de două ori, în minutule 10 și 17, al doilea gol din penalty, iar Rotea a marcat golul trei și a ”închis” tabela în minutul 54.

UTA: Roșca – Pătlăgică, Măgulean, Petruț, Puta, Vulturar, Ursoi, Rotea, Onișor, Mihai, Maxim. Au mai jucat: Mercioiu, Ekmekci, Tambor
Rezerve: Rigo, Goian, Andrieș, Bulzan.

„Este primul meci când îi batem pe Poli la această categorie de vârstă. Este campioana națională, o echipă foarte bună. Astăzi însă am fost peste ei. Am ajuns printre primele opt echipe din țară și urmează bătălii mai puternice la turneul semifinal“, a declarat la finalul partidei Radu Mărginean.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *