Judoka CSM-ului au sărbătorit pe tatami, la Pecica

Judoka CSM-ului au sărbătorit pe tatami, la Pecica

Ediţia a VII-a a Cupei CSM Arad&Judo Club Pecica, competiţie internaţională de judo organizată de Clubul Sportiv Municipal Arad – care a şi marcat 20 de ani de la înfiinţarea secţiei de judo, Judo Club Pecica Arad şi Primăria Oraşului Pecica, a adunat la start un număr de 265 de judoka de la 29 cluburi de judo din România, Ungaria şi Serbia. Au mai fost prezenţi simpatizanţi, susţinători, părinţi şi sponsori. În deschiderea evenimentului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fondatorului judoului arădean, Mihai Botez, după care sportivii antrenaţi de Pavel Milovan au prezentat un moment demonstrativ de măestrie şi curaj de jiu-jitsu.

CSM Arad, pe primul loc

Colectivul de organizare a fost reprezentat de directorul Clubului Sportiv Municipal Arad, Vasile Bociort şi primarul oraşului Pecica, Petru Antal, care au oferit cupe în semn de apreciere pentru medaliaţii din anul 2015. La finalul ediţiei din acest an, CSM Arad a ocupat primul loc în clasamentul pe cluburi, cu un număr de 21 de medalii, dintre care şase de aur, patru de argint şi 11 de bronz. Pe locurile următoare s-au clasat LPS Arad, Liberty Oradea şi CSS Lugoj.

Un an aparte în istoria clubului

Revenind la CSM Arad, 2015 a fost anul cu cele mai multe rezultate notabile obţinute de la înfiinţarea secţiei: 20 de medalii la Campionatele Naţionale, dintre care cinci de aur, şapte de argint şi opt de bronz, 103 medalii în competiţiile internaţionale neoficiale şi 37 la cupele locale. „Mulţumim tuturor celor care au ajutat şi ajută la dezvoltarea judoului arădean, care sunt şi vor fi alături de judoka şi de tehnicienii lor, în tentativa de a duce acest sport mai departe, pe cele mai înalte culmi ale gloriei sportive”, spune Dorin Drimbe, antrenor al secţiei de judo la CSM Arad.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *