Ionuţ Popa: ”Sper să reuşim aducerea unor jucători”

Ionuţ Popa: ”Sper să reuşim aducerea unor jucători”
0 comments, 17/01/2019, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

A treia zi a cantonamentului de iarnă al UTA-ei a inclus și primul joc de verificare al anului. Divizionara secundă maghiară Elore Bekescsaba s-a impus cu 3-2 pe ”Motorul”, golurile arădene semnându-le Jorge Alvarenga și Cristinel Matei.

Ionuț Popa a regretat ieșirile premature din joc ale lui Vulturar și Isac, ambii mijlocași s-au accidentat. ”Din păcate, vor pierde o parte din pregătire. Nu înțeleg adversarii care urmăresc să câștige cu orice preț un meci de antrenament”, a comentat antrenorul principal al roș-albilor.

”Le-am dat prilejul lui Alvarenga și Dombrovoschi să joace pe toată durata jocului, să-mi fac o primă impresie despre posibilitatea de a-i păstra. Nu pot lua o decizie imediată, voi vedea la următoarele antrenamente. Deocamdată aceștia suntem, sper să rezolvăm cât mai curând aducerea unor jucători”, a indicat ”Mister”, care a menționat că-și dorește să întărească fiecare compartiment.

După joc, utiștii au avut refacere, iar programul continuă cu câte două antrenamente pe zi. Cantonamentul se încheie pe 25 ianuarie.(uta-arad.ro)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *