Ioana Roșca, a doua tenismenă care se transferă la clubul Sportsin Arad!

Ioana Roșca, a doua tenismenă care se transferă la clubul Sportsin Arad!

Jucătoarea de tenis Ioana Loredana Roșca a semnat actele de transfer pentru clubul arădean Sportsin, al cărui președinte este Călin Moga.

Aflată pe locul 392 WTA, craioveanca în vârstă de 25 de ani a optat pentru transferul de la clubul CSM Craiova pentru clubul arădean. Considerată o viitoare campioană de dublu, Ioana Roșca este singura , pe lângă Simona Halep, care a câștigat, la juniori, turneul de la Roland Garros, fiind considerată următoarea speranță după specialistele de dublu Andreea Mitu și Raluca Olaru.

”Pe Ioana a cunosc și o ajut de acum patru ani, după accidentarea urâtă de la un turneu din Franța, în finala în care făcea pereche de dublu cu Ana Bogdan, stând pe marginea terenului aproape 6 luni de zile. Locuind în Spania, am reușit să o ajut anul trecut să se repatrieze la Craiova, unde se antrenează, zilele astea reușind să obțină dezlegarea de la clubul oltean. Sper ca anul viitor Andreea și Ioana să aducă rezultate bune în turnee, ultimii doi ani fiind presărați cu restricții și anulări din partea WTA” a declarat Călin Moga, președintele clubului sportiv Sportsin Arad.

Ioana Roșca – Instagram

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.