Înfrângeri clare, dar scontate, pe semicerc şi la fileul juniorilor

Înfrângeri clare, dar scontate, pe semicerc şi la fileul juniorilor

Divizionara secundă HC Beldiman Arad păstrează „lanterna roșie” a seriei D, după înfrângerea clară de pe teren propriu, 26-38 (10-21) cu Universitatea Craiova, ocupanta locului secund. Cu un lot format în majoritate din juniori, debutanta în liga a doua de handbal masculin are o nouă misiune imposibilă vineri, 21 februarie, ora 14, când se va deplasa pe terenul liderului CSM Oradea.

În celelalte meciuri ale etapei a 18-a din serie s-au înregistrat rezultatele: CSU Poli Timișoara – CSM Oradea 21-36 și Unirea Sânnicolau Mare – CSU Tg. Jiu 45-32. În clasament conduce Oradea, 40 de puncte, urmată de Craiova şi Sânnicolau Mare, cu 37, respectiv 36 de puncte. HC Beldiman e ultima, cu doar 4 puncte adunate.

De eşec a avut parte, în weekend şi ProVolei Arad, care a cedat clar acasă, în faţa liderului seriei C a Campionatului Naţional de volei masculin, Colegiul Național „Nicolae Titulescu” Craiova. Oltenii şi-au respectat statutul de favoriţi şi s-au impus cu 3-0 la seturi (13, 17, 16), după nici o oră de joc.

Antrenorul Marius Mascovits s-a bazat pe următorul lot: Ciubotariu, Creța, Lovas, Filipan, Sîrboiu, Mihăilescu, Câmpan, Vasar și Șipoș. Craiova şi Aradul sunt deja calificate în faza semifinală.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *