INEUL ATACA LIDERUL CU MANAILA ANTRENOR

INEUL ATACA LIDERUL CU MANAILA ANTRENOR
0 comments, 15/05/2014, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Odată ajunsă pe primul loc în play-off-ul C5, la trei puncte distanţă de urmăritoarele Naţional Sebiş şi Metalurgistul Cugir, echipa din Pîncota e decisă să nu mai cedeze supremaţia şi să promoveze în eşalonul secund. Pentru “şoimi” urmează derby-ul judeţean de la Ineu, unde gazdele nu mai au obiectiv pe acest final de sezon. Plecarea lui Adrian Abrudean la Sebiş şi înfrângerea cu 0-4 de săptămâna trecută, chiar în faţa Naţionalului, par a fi scos din circuit trupa zărăndană. Dan Cuedan se aşteaptă însă la un meci greu la Ineu, mai ales că presiunea primului loc apasă tot mai tare:

Dan Cuedan: “Clasamentul ne dă speranţe mari”

Importanţa fiecărui joc din play-off creşte de acum foarte mult, iar clasamentul ne dă speranţe mari. De aceea, trebuie să abordăm fiecare meci cu o concentrare deosebită şi o responsabilitate majoră. Nu cred că Ineul a luat deja vacanţă, să nu uităm că e un derby, iar fiecare vrea să demonstreze că este mai bun. La astfel de meciuri nu contează locuri în clasament, orice se poate întâmpla. Dacă luăm maxim de la Ineu, ne menţinem pe primul loc”, ne-a declarat antrenorul Dan Cuedan. Viţu, Rusu şi Iovan se confruntă cu uşoare accidentări, dar se speră în recuperarea lor până la ora jocului. În schimb, va reveni în echipă Issa, care şi-a ispăşit etapa de suspendare.

Moda schimbărilor: Dan Mănăilă e noul antrenor al Ineului

De cealaltă parte, Ineul nu a mai câştigat de opt etape şi are înfrângeri pe linie în play-off, motiv pentru care conducerea a schimbat din nou. Roland Szabo, Marius Ciubăncan şi Cristian Sculici au plecat în bloc de la Ineu, iar în funcţia de antrenor a fost instalat Dan Mănăilă, care a şi condus antrenamentul de ieri. Noul tehnicial al zărăndanilor a mai antrenat echipe precum UTA, FC Bihor, Arieşul Turda sau Liberty Salonta. Meciul dintre CS Ineu şi Şoimii Pîncota se joacă sâmbătă de la ora 18 şi contează pentru etapa a 6-a din play-off-ul C5, prima a returului.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *