Ilfovenii lui Mihai Teja vor să îi strice UTA-ei debutul pe noul stadion

Ilfovenii lui Mihai Teja vor să îi strice UTA-ei debutul pe noul stadion

Revelaţie în play-out-ul sezonului trecut din Liga 1, FC Voluntari a început bine şi actuala stagiune, debutând cu dreptul. Trupa pregătită de Mihai Teja s-a impus cu 2-1 în faţa Mediașului şi se anunţă o adversară periculoasă pentru UTA, vineri, în primul meci oficial găzduit de noul stadion „Francisc Neuman”. Deşi au pierdut o serie de jucători şi au adus doar patru, ilfovenii au avantajul experienţei primului eşalon: „Șase puncte după primele două meciuri ar fi extraordinar, dar și patru. Nimic nu este imposibil, trebuie să credem în tot ceea ce facem, în munca pe care o depunem. Am pierdut 14 jucători în această pauză de 10 zile, încercăm să reconstruim o altă echipă. Deocamdată, în primele etape, ne axăm mai mult pe tineri, plus jucătorii care au avut contract de anul trecut”, a spus Mihai Teja la emsiunea ”Sport Arena”, de la Metropola TV.

Într-adevăr, Voluntariul nu-i mai are pe Mitrev, Cojocaru, Belu, Paşcanu, Leasă, Laïdouni, Gorobsov, Bălan, D.Benzar, Măţan, Sanoh, Ţîră, Tudorie si Morar, cel din urmă ajungând chiar la UTA după ce i-a expirat contractul cu ilfovenii. Alexandru Ionuț Stoica, întors din împrumutul de la Farul, Răzvan Grădinaru, de la Poli Iași şi Sebastian Mailat, împrumutat de la CFR Cluj, sunt cele mai importante noutăţi din tabăra adversarei de mâine seară. Mihai Teja este optimist şi vrea să profite de posibilul trac al UTA-ei la primul meci pe noul stadion:

„Pregătesc echipa și încercăm să câștigăm, tot timpul am încercat să le insuflu băieților mentalitatea de învingător. Urmează un meci important la UTA, o echipă foarte bună, chiar dacă e nou promovată. S-au întărit foarte mult, joacă un fotbal bun, încercăm să dăm maxim acolo pentru a lua cele trei puncte”, a mai spus Teja. Meciul UTA – FC Voluntari este programat vineri, 28 august, ora 21, pe stadionul „Francisc Neuman” şi contează pentru etapa a doua din Liga 1.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *