Ildiko Nagy continuă încă un sezon la Univ.Goldiş ICIM

Ildiko Nagy continuă încă un sezon la Univ.Goldiş ICIM
0 comments, 08/08/2017, by , in Baschet, Ultimele stiri

Clubul Univ.Goldiș ICIM Arad anunță prelungirea contractului cu jucătoarea Ildiko Mârne (fosta Nagy). Aceasta va evolua în tricoul galben-albastru și în sezonul 2017-2018.

Sportiva în vârstă de 34 de ani a avut o evoluție apreciată de suporterii arădeni în stagiunea trecută din Liga Națională de baschet. Ca și prestație, pivotul de 1.87 meetri a avut cea mai bună linie de statistică din ultimele sezoane, trecându-și în cont 234 de puncte pentru ICIM. În cele 31 de jocuri, media acesteia a fost de 7.5 puncte pe meci, la care a mai adăugat 5.3 recuperări, 0.8 pase decisive și 10.2 la capitolul eficiență.

„Anul 2017 poate fi considerat unul plin de împliniri pentru baschetbalista originară din Târgu Mureș. După evoluțiile bune cu ICIM în Liga Națională, Ildiko şi-a unit destinele cu alesul inimii, Marius Mârne, fostul portar al Campioanei Provinciei, UTA Arad. Pe această cale, clubul nostru le urează Casă de Piatră și multă sănătate!”, se menţionează pe site-ul clubului arădean, baschetarad.ro.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *