ICIM vrea să spargă gheaţa cu liderul campionatului

ICIM vrea să spargă gheaţa cu liderul campionatului
0 comments, 26/10/2017, by , in Baschet, Ultimele stiri

FCC ICIM şi CSM Satu Mare se înfruntă duminică şi luni, de la ora 18, în Polivalenta arădeană. Primul meci contează pentru grupa B a Ligii Europei Centrale, iar al doilea, cel din 30 octombrie, încheie etapa a 5-a a Ligii Naţionale, urmând să fie transmis în direct de Digi Sport. Sătmărencele nu au cunoscut încă înfrângerea în acest sezon şi cu un bilanţ de patru victorii din tot atâtea meciuri, ocupă primul loc în campionat, la egalitate de puncte cu campioana „en-titre”, Sepsi. CSM a început cu dreptul şi în Liga Europei, câştigând aseară în Germania, 71-54 la Marburg, astfel că vine la Arad cu un moral excelent. La polul opus se află ICIM, ultima în Liga Naţională, cu nicio victorie după patru etape!
Duel inedit de clasament
„Galben-albastrele” speră însă să spargă gheaţa şi să profite de oboseala adversarelor, care au avut meci la mijloc de săptămână. O victorie ar fi mult mai importantă luni, în campionat, într-o confruntare inedită din perspectiva contextului: se înfruntă prima cu ultima clasată, într-un duel altădată pentru medalii sau titlu. Sezonul e, însă, doar la început, iar Aradul a demonstrat nu o dată că îi convine postura de „outsideră” în astfel de meciuri.
Trei ex-arădence, la adversare
De completat că Satu Mare le are în componenţă şi pe ex-arădencele Mandache, originară chiar din oraşul nostru, Uiuiu şi Green. Etapa a 5-a de campionat mai programează meciurile: Siruius Tg.Mureş – Olimpia Braşov, CSU Alba Iulia – Sepsi Sf.Gheorghe, Phoenix Galaţi – SCM Timişoara şi CSBT Alexandria – Universitatea Cluj-Napoca.

Tags:
icim

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *