ICIM şi Timişoara se înfruntă pentru prima victorie în campionat

ICIM şi Timişoara se înfruntă pentru prima victorie în campionat
0 comments, 20/10/2017, by , in Baschet, Ultimele stiri

FCC ICIM nu a cunoscut încă gustul succesului, în Liga Naţională de baschet. „Galben-albastrele” au trei înfrângeri din tot atâtea meciuri în campionat, după duelurile pierdute cu medaliatele sezonului trecut (Sepsi Sfântu Gheorghe, Olimpia Braşov şi „U” Cluj).

Sâmbătă, ora 18, echipa pregătită de Bogdan Bulj speră să obţină prima victorie, la Timişoara, împotriva nou promovatei SCM. Nu va fi nici de această dată o misiune uşoară, atâta timp cât bănăţencele au ascendent moral asupra ICIM-ului, după ce în „dubla” din Cupă s-au dovedit mai bune, la general.

E clar că arădencele nu se regăsesc în acest debut de sezon, iar staff-ul tehnic pare a nu găsi soluţii pentru ieşirea din pasa proastă. La toate astea se adaugă şi plecarea americancei Vernet, care nu a confirmat, dovadă că şi cei din conducere au partea lor de vină la ceea ce se anunţă a fi încă un an mediocru pentru baschetul feminin arădean.

Faţă de precedentul duel de pe Bega, ICIM se va putea baza pe Hadzovic, revenită după problemele medicale, în vreme ce la Timişoara ar putea apărea şi Moni Brosovszky, care are şi rol în staff-ul tehnic al SCM-ului. „Alb-violetele” caută şi ele primul succes în campionat, după ce în primele două meciuri ale sezonului au cedat în faţa mai valoroaselor formaţii din Sfântu Gheorghe şi Satu Mare.

Meciul de mâine seară, de la Timişoara, se anunţă deschis oricărui rezultat, iar în lipsa tradiţonalului „El Clasico” cu Târgovişte, ICIM trebuie să mulţumească acum cu un derby al vestului, din păcate deocamdată în subsolul campionatului.

Etapa a patra a Ligii Naţionale a debutat cu o primă surpriză, nou promovata CSU Alba Iulia impunându-se la Braşov, scor 83-86. Runda mai programează partidele: CSM Satu Mare – Sirius Târgu Mureş (vineri, ora 18), Universitatea Cluj – Napoca – Phoenix Galaţi (sâmbătă, ora 18) şi Sepsi Sfântu Gheorghe – CSBT Alexandria (duminică, ora 19).

În clasament conduce Sepsi şi Satu Mare, ambele cu 6 puncte, urmate de Braşov şi Alba Iulia, tot 6 puncte, dar un meci mai mult disputat decât primele două. Aradul (3 j.) şi Timişoara (2 j.) sunt ultimele în ierarhie, cu 3, respectiv 2 puncte.

Tags:
icim

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *