ICIM și SCU, acțiuni caritabile în preajma Crăciunului

ICIM și SCU, acțiuni caritabile în preajma Crăciunului
0 comments, 15/12/2017, by , in Baschet, Fotbal, Ultimele stiri

“Donează 1 leu pentru spital”, inițiativă aparținând clubului FCC ICIM Arad, în colaborare cu ”Fundaţia #cu drag pentru Viitor” și Asociaţia Cetatea Voluntarilor, dedicat stângerii de fonduri pentru reabilitarea Secției de Boli Infecţioase Copii Arad, a avut un prim impact.

“De Crăciun fii mai bun, fii adevărat! …și nu numai de Çrăciun! Mereu trebuie să avem această mentalitate. Clasa a VI-a A din Peda, a răspuns cu “DA” chemării grupării FCC ICIM Arad și a donat pentru reabilitarea spitalului de copii. O poți face și tu pe data de 23 decembrie, la Sala Polivalentă. ICIM-ul joacă cu campioanele, Sepsi Sf. GHEORGHE, în LNBF. Va fi prezentă și urna. Vino în prag de Sărbătoare să faci un bine. Partida va avea loc la ora 18:30″, scrie pe contul personal de facebook Gabriel Iazbinscky, profesor al Colegiului Pedagogic “Dimitrie Ţichindeal”, instituţie a cărei sală de sport a găzduit evenimentul de miercuri.

O altă acțiune caritabilă e organizată de Suporter Club UTA, care își propune să ajute copiii din cadrul Centrului de primire minori Arad (strada Udrea). În luna iunie a acestui an, înainte de barajul cu ACS Poli Timişoara, copiii din Centru, sub coordonarea părintelui Petru Ursulescu și al lui Raul Zomonicier (coordonator al Centrului), după ce au primit vizita conducerii clubului UTA şi a jucătorilor, le-au transmis acestora un mesaj de încurajare exprimat prin intermediul unor frumoase desene. http://www.uta-arad.ro/stiri/multumim-copii/3766

”Am rămas foarte plăcut impresionaţi de gestul lor şi ne dorim ca de Crăciun să le producem la rândul nostru o bucurie. Vom achiziţiona produse de strictă necesitate şi pachete cu alimente de sezon pentru copiii şi tinerii din Centru, sperând ca astfel să le aducem în suflete măcar o parte din bucuria marii sărbători a Crăciunului. http://www.dgaspc-arad.ro/ce…/centrul-de-primire-minori-arad;

Donaţii în bani se pot face la Old Lady’s Pub, strada Poetului nr. 5, până marţi, 19 decembrie 2017, ora 18.00. De asemenea, vor putea fi donaţi bani şi la întâlnirea organizată de clubul UTA cu abonaţii, ce va avea loc sâmbătă la Hotel Subcetate.

Utiştii care nu se află în Arad pot dona bani în contul Suporter Club UTA până cel târziu luni, 18 decembrie 2017, cu rugămintea de a anunţa şi personal pe cel puţin unul din membrii conducerii asociaţiei despre donaţia făcută.
RO81 BTRL RONC RT02 9213 9501 pentru lei
RO31 BTRL EURC RT02 9213 9501 pentru euro

Mulţumim tuturor donatorilor!”, se menționează pe contul de socializare al SCU.

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.